Οι κοντοί άντρες είναι καλύτεροι σύζυγοι!

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα Αμερικανών επιστημόνων, οι κοντοί άντρες γίνονται καλύτεροι σύζυγοι!

Η έρευνα στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην επισήμανση κοινωνιολόγων του Πανεπιστήμιου της Νέας Υόρκης, όπου τα ποσοστά διαζυγίων στους κοντούς άνδρες είναι σημαντικά χαμηλότερα από εκείνα των ανδρών με μέτριο ή μεγάλο ύψος.

Επιπλέον, οι κοντύτεροι άνδρες συνήθως παντρεύονται αρκετά μικρότερες σε ηλικία γυναίκες και αποκτούν περισσότερα χρήματα από τις συζύγους τους.

Όπως αναφέρει το BBC,

οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα πως, οι κοντοί άνδρες παντρεύονται και χωρίζουν σε χαμηλότερα ποσοστά από τους υπολοίπους.

«Το ύψος επηρεάζει τη λειτουργία της σχέσης καθώς και την σταθερότητά της», επισημαίνουν οι συντάκτες της έρευνας και προσθέτουν: «Οι ψηλοί, πιο γοητευτικοί άντρες τείνουν να έχουν περισσότερους ερωτικούς συντρόφους και να βγαίνουν περισσότερα ραντεβού. Κατά συνέπεια, είναι πιο επιρρεπείς σε εξωσυζυγικές σχέσεις που θα μπορούσαν να απειλήσουν την τον γάμο τους. Αντιθέτως, οι κοντοί άντρες κάνουν πιο σταθερούς γάμους. Είναι συνεπείς στη σχέση τους και στις υποχρεώσεις τους και κυρίως δεν συνηθίζουν να αργούν τα βράδια. Μπορεί να παντρεύονται πιο αργά απ΄ ότι οι ψηλοί άντρες, όμως μπορούν να κάνουν τις γυναίκες τους ευτυχισμένες αφού δεν τους δημιουργούν ανασφάλεια».

Οι ειδικοί διαπίστωσαν επίσης, ότι οι ψηλοί άνδρες τείνουν να ασχολούνται περισσότεροι με τις δουλειές στο σπίτι. Συγκεκριμένα, οι ψηλοί άνδρες είναι πιθανότερο κατά 30% να κάνουν περισσότερες δουλειές στο σπίτι σε σύγκριση με τους κοντύτερους.

Ωστόσο, οι κοντοί άντρες είναι καλύτεροι σύζυγοι πιθανότατα γιατί βγάζουν περισσότερα χρήματα απ΄ ότι οι γυναίκες τους. Για τους Αμερικανούς κοινωνιολόγους, οι κοντοί άνδρες χρησιμοποιούν πιθανότατα το χρήμα για να αντισταθμίσουν ότι τους λείπει σε… ύψος.

Αντιθέτως οι ψηλοί άντρες, βασίζονται στα… πολλά εκατοστά τους για να καλύψουν τα λίγα χρήματά τους (λιγότερα συνήθως από εκείνα της συζύγου τους).

Keywords
Τυχαία Θέματα