Ο Βίνι Τζόουνς σκότωσε 100 αλεπούδες και καυχήθηκε ποστάροντας τα πτώματα (pics)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο κακός χαμός έγινε όταν ο πρώην ποδοσφαιριστής, Βίνι Τζόουνς, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Twitter, με 100 αλεπούδες που είχε σκοτώσει.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Δυο καπνισμένες Κάννες», φανατικός κυνηγός, την κατέβασε αμέσως μετά τον σάλο.

Η φωτογραφία συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Μια πραγματικά τέλεια νύχτα #αλεπούδες. Ποιος μπορεί

να το ξεπεράσει;» Ο Τζόουνς, ο οποίος ζει στο Λος Άντζελες αλλά έχει ένα εξοχικό στο Σάσεξ, έχει μοιραστεί και στο παρελθόν φωτογραφίες από τα κυνήγια του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, ισχυρίζεται ότι κυνηγάει από μικρό παιδί και ότι το πρώτο του θήραμα ήταν ένα περιστέρι, σε ηλικία 5 ετών.

«Μου αρέσει πάρα πολύ να κυνηγάω περιστέρια. To κυνήγι με λαμπτήρες είναι το αγαπημένο μου. Έχω κάνει πολλές μετατροπές στο αυτοκίνητό μου για αυτόν το λόγο. Αν ένας αγρότης έχει πρόβλημα με τις αλεπούδες, μου αρέσει να πηγαίνω και να αντιμετωπίζω εγώ το πρόβλημα για λογαριασμό του. Η αγαπημένη μέρα μου, θα ήταν να πυροβολώ περιστέρια όλη μέρα και το βράδυ να πηγαίνω για κυνήγι αλεπούδων«, είχε δηλώσει σε συνέντευξη του.

Ωστόσο, παρά την εξοργιστική εικόνα, δεν παραβαίνει κανένα κανόνα και όλα είναι απολύτως νόμιμα.

Το άρθρο Ο Βίνι Τζόουνς σκότωσε 100 αλεπούδες και καυχήθηκε ποστάροντας τα πτώματα (pics) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα