Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από την Λιβαδειά με σφραγίδα Πέλκα! (Video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο ΠΑΟΚ πήρε σημαντικό διπλό, χάρη σε γκολ του Δημήτρη Πέλκα στο 84′ και νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0, αφού ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε.

Στην

επανάληψη, η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς συνέχισε να χάνει την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, με τον Λεβαδειακό να παίζει μόνο ο άμυνα.

Η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 84΄ με σκόρερ τον Πέλκα. Ο νεαρός μέσος πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 71΄και 13 λεπτά μετά πέτυχε το πολυπόθητο γκολ χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Ο Κάμπος σέντραρε από δεξιά στην περιοχή και ο Πέλκας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Λεβαδειακός (Ρ. Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μεντί, Καραμπουέ (78΄ Βασιλείου), Καραχάλιος (70΄ Μάγκας), Γιακουμάκης (90΄ Καψάσκης), Μάντζιος.

ΠΑΟΚ (Β. Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ (90΄+1΄ Μαλεζάς), Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης (71΄ Πέλκας), Αθανασιάδης (61΄ Κουλούρης).

Δείτε το γκολ εδώ

Το άρθρο Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από την Λιβαδειά με σφραγίδα Πέλκα! (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα