Ο Καραμέρος στον Αυτιά με φωσφοριζέ γιλέκο: Είμαι όλη την ώρα στα ρέματα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ευκαιρία να απαντήσει σε όσους τον επέκριναν που εμφανίστηκε με νανο-γιλέκο στην εκπομπή του προκειμένου να προωθήσει τις πωλήσεις, βρήκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Η αφορμή του δόθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής Γιώργο Καραμέρο, που εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά το πρωί του Σαββάτου φορώντας ένα από τα «φωσφορίζοντα» μπουφάν που φορούν όσοι εργάζονται

έξω στο δρόμο εν μέσω βαθύ σκότους ή κακοκαιρίας, ώστε να μην τραυματίζονται από διερχόμενους οδηγούς ή να διακρίνονται από μακριά από όσους έχουν ανάγκη.

«Είμαι όλη την ώρα μες στα ρέματα, εσύ Γιώργο με ξέρεις από το ρεπορτάζ, 20 χρόνια ελεύθερο έκανα…», είπε, όταν ο κ. Αυτιάς του έκανε ένα «πείραγμα» για το αδιάβροχο.

«Τελικά λάθος γιλέκα πούλησα στην τηλεόραση, αυτό γράφει καλύτερα στην κάμερα», έγραψε στο tweet του ο κύριος Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας «και δεν φωνάζουν κιόλας οι αριστεροί»…

Το άρθρο Ο Καραμέρος στον Αυτιά με φωσφοριζέ γιλέκο: Είμαι όλη την ώρα στα ρέματα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα