Ο καλός (Πανιώνιος), ο κακός (Παναθηναϊκός και ο άσχημος (Στιλ) έφεραν το 1-0 στη Νέα Σμύρνη

Ένας καλός Πανιώνιος νίκησε στη Νέα Σμύρνη έναν πολύ κακό Παναθηναϊκό μετά από άσχημο λάθος του Στίλ ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα από την εκτέλεση φάουλ από πολύ μακριά του Μπακασέτα στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι «πράσινοι» δείχνουν να τα έχουν χαμένα μετά και τη νέα απρόσωπη εμφάνιση

σήμερα το βράδυ, μια εμφάνιση που όχι μόνο οδήγησε στην ήττα αλλά πιστοποιεί με τον πιο τραγικό για το «τριφύλλι» τρόπο το γεγονός ότι βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση.

Αντίθετα ο Πανιώνιος, προσπάθησε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων να αποκομίσει κάτι από αυτό το παιχνίδι και πήρε τελικά τη νίκη, την οποία και πανηγύρισαν έξαλλα παίκτες και φίλαθλοι της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Διαιτητής: Αν. Παππάς (Αθηνών)

Κίτρινες: Αμπέντ, Καρέλης, Ταυλαρίδης, Καλτσάς

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας (90΄+2΄ Ανσαριφάρντ), Κόρμπος, Μπουμάλ (86΄ Βιγιάλμπα), Χατζηϊσαίας, Βλάχος, Ρισβάνης, Σιώπης, Καραμάνος (73΄ Μητρόπουλος), Μασούρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής, Αμπέντ (68΄ Νίνης), Λαγός (46΄ Μαρινάκης, Μπεργκ, Ζέκα, Καρέλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Πράνιτς, Πέτριτς (46΄ Καλτσάς).

Keywords
Τυχαία Θέματα