Ο Μπράουν Ιντέγε ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Κίνα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ανακοίνωσε ο ίδιος ο Μπράουν Ιντέγε, καθώς με μήνυμα του στο Instagram αποκάλυψε ότι σήμερα θα πετάξει με προορισμό την Κίνα για να υπογράψει στην Τιανζίν Τέντα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Νιγηριανού:

«Σήμερα θα πετάξω με προορισμό την Κίνα για να υπογράψω στην Τιανζίν Τέντα. Η ευκαιρία προέκυψε αρκετά ξαφνικά και ήταν μία από αυτές που ένιωσα ότι έπρεπε να πάρω, έπειτα από μεγάλη

σκέψη και περισυλλογή. Την προηγούμενη χρονιά είχα μεγάλες προτάσεις από την Κίνα και τη Μέση Ανατολή, αλλά και ευκαιρίες να μετακομίσω στην Ευρώπη, αλλά αυτή η σκέψη δεν περνούσε από το μυαλό μου. Ήθελα να μείνω. Ο Ολυμπιακός έγινε σπίτι μου και τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου λατρέψαμε κάθε λεπτό. Με βάλατε στις καρδιές σας και αυτό θα με συντροφεύει για πάντα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Μαρινάκη που έκανε τόσα πολλά να με φέρει εδώ. Θυμάμαι με στοργή, να ξοδεύω τις δύο τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής διορίας μαζί του, που δούλευε ακούραστα για να με φέρει στην ομάδα. Μερικές φορές ξεχνάμε την προσπάθεια και τα λεφτά που έχει βάλει στην ομάδα και όσο σκληρά δουλεύει να κρατήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Σε αυτόν είμαι ευγνώμων. Η ομάδα είναι στα αλήθεια μία από τις καλύτερες που έχω συνεργαστεί, που όλα γίνονται για την ενίσχυση της απόδοσής μας στο γήπεδο και πρέπει να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό από την κορυφή μέχρι τον τελευταίο που έκανε εμένα και την οικογένεια μου να νιώθει τόσο ευπρόσδεκτους.

Θα μου λείψουν οι συμπαίκτες μου, και οι πρώην και οι νυν, μερικούς με τους οποίους γίναμε στενοί φίλοι. Χωρίς αυτούς ένας παίκτης είναι ένα τίποτα. Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση σε νέο πρωτάθλημα, με νέους συμπαίκτες και νέο τρόπο ζωής. Τέλος, σε όλους τους οπαδούς. Μου δείξατε αγάπη από την πρώτη μέρα και σας αγάπησα επίσης. Ελπίζω μια μέρα να επιστρέψω στην ομάδα που αγαπώ και να κάνω ξανά DAB. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε».

Το άρθρο Ο Μπράουν Ιντέγε ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Κίνα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
intege kina
Τυχαία Θέματα