Ο Steven Tyler μιλά για τη διακοπή της περιοδείας και τις φήμες για την υγεία του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει για την υγεία του διέψευσε ο frontman των Aerosmith, Steven Tyler.

Με ανακοίνωσή του στην επίσημη σελίδα της ροκ μπάντας ανέφερε ότι η παγκόσμια περιοδεία του συγκροτήματος δεν διακόπηκε επειδή υπέστη καρδιακή ανακοπή, όπως ισχυρίστηκαν κάποια δημοσιεύματα.

«Σίγουρα δεν έπαθα έμφραγμα ούτε ανακοπή» δήλωσε μεταξύ άλλων ο

69χρονος ροκ σταρ ενώ εξέφρασε τη λύπη του για τη διακοπή της περιοδείας.

Όπως επεσήμανε, ότι η κατάσταση της υγείας του δεν ήταν κρίσιμη, ωστόσο έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση στις ΗΠΑ.

«Δεν απειλείται η ζωή μου, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσω αμέσως, να ξεκουραστώ και να λάβω ιατρική φροντίδα αμέσως, προκειμένου να συνεχίσω τις εμφανίσεις»,

Την περασμένη εβδομάδα οι Aerosmith ανακοίνωσαν ότι ακυρώνουν τις τέσσερις τελευταίες συναυλίες τους σε Βραζιλία, Χιλή, Αργεντινή και Μεξικό.

Σύμφωνα πάντως με ανακοίνωση τους, ο 69χρονος, είχε ένα «απρόσμενο ιατρικό θέμα», χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

«Δυστυχώς, εξαιτίας απρόσμενων ιατρικών θεμάτων, ο τραγουδιστής Steve Tyler λαμβάνει άμεση φροντίδα και οι γιατροί τον συμβούλευσαν να μην ταξιδέψει ή να τραγουδήσει αυτή τη στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση του συγκροτήματος που φούντωσε τις φήμες για σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το άρθρο Ο Steven Tyler μιλά για τη διακοπή της περιοδείας και τις φήμες για την υγεία του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα