«Νωθρός» Ολυμπιακός και 1-1 με την Εθνική Κατάρ

Χωρίς να εντυπωσιάσει, ενώ κυρίως προβλημάτισε και πάλι με την άμυνά του, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 σε φιλικό παιχνίδι με την Εθνική του Κατάρ στην Ελβετία με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στην UNICEF.

Το σκορ άνοιξε το Κατάρ στο 81′ με ευθύνη κυρίως του Σαλίνο που έχασε τον αντίπαλό του και γύρισε την μπάλα στον σκόρερ Χασάν το Κατάρ έκανε με προβολή από κοντά το 1-0. Στο 88ο λεπτό μετά από σέντρα του Ντοσεβί

και τραγική ανασταλτική λειτουργία του Κατάρ ο Σιόβας βρέθηκε μόνος του απέναντι στον γκολκίπερ του Κατάρ για να κάνει το 1-1 με κεφαλιά. Έτσι ολοκληρώθηκε ο αγώνας. Αυτό ήταν το τελευταίο χρονικά φιλικό προετοιμασίας για την ομάδα του Ολυμπιακού που γυρίζει άμεσα με πτήση τσάρτερ στην Αθήνα.

Ο Καμπιάσο αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 1-1 με την Εθνική Κατάρ στο φιλανθρωπικό φιλικό της Ελβετίας. Συνέχεια στους πειραματισμούς από τον Μάρκο Σίλβα.

ΚΑΤΑΡ: Αμίν, Μούσα, Φαντλάλα, Σιντίκ, Μούφτα, Αλχαϊντός, Άνταμ, Μοχάμεντ, Τρεζόρ, Μουντάρι και Άμπντεϊρχμαν.

Στον πάγκο ήταν και οι Αμπονόρα, Αλσίμπ, Μουκτάρ, Ταΐμν, Αλί, Αμπντουλά, Καλίφα, Χασάν, Αλζιργκί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουάκου, Βούρος, Σιόβας, Μιλιβόγιεβιτς, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Πάρντο, Ντουρμάζ και Φινμπόγκασον.

Αγωνίστηκαν και οι Καμπιάσο, Αυλωνίτης, Σαλίνο, Πουλίδο, Κασάμι, Ντοσεβί, Χάρα και Μανιάτης.

Διαιτητής ήταν ο Ελβετός Άμχοφ Σασέχα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Έντι Κάουφμαν και Μάρκο Ζούρκερ.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα