Νίκος Χατζηνικολάου: «Μένω στο Alter»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στον τηλεοπτικό σταθμό Alter και να μην αναζητήσει άλλη τηλεοπτική στέγη, παρά τις προτάσεις που του γίνονται, γνωστοποίησε μέσα από τη ραδιοφωνική συχνότητα του Real Fm ο Νίκος Χατζηνικολάου το πρωί της περασμένης Τρίτης. Αφορμή για την απόφαση του άνκορμαν στάθηκε η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, που είχε προβληθεί την προηγούμενη ημέρα και σατίριζε τις κάρτες των απλήρωτων εργαζομένων του καναλιού, σάτιρα

που ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε «ατυχέστατη».

Παράλληλα, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους του Alter, ανέφερε τα εξής: «Αφού σας στενοχωρεί το γεγονός ότι μερικοί από τους τηλεοπτικούς αστέρες ψάχνουν και βρίσκουν δουλειά, θα σας περιμένω παρότι δεν θεωρώ ότι έκανε λάθη μόνο η διοίκηση. Το κανάλι για να έχει ελπίδα να σωθεί έπρεπε να είναι ανοιχτό. Δεν θέλει και πολλή σκέψη. Ξέρω πόσους μισθούς σας χρωστούν. Ξέρω πώς νιώθετε. Πρέπει όμως να σκεφτείτε με περισσότερη στρατηγική, να σκεφτείτε πώς θα μπει το Alter σε μια ρότα. Και να μην τους ισοπεδώνετε όλους. Δεν έχει τις ίδιες ευθύνες ο Γιαννίκος με τον Κουρή. Θέλετε να πείτε ότι ο Κουρής είναι “μακάκας” που δεν το ήλεγξε; Πείτε το. Αλλά μέχρι εκεί. Γιατί και ο Κουρής είναι ένα άλλο θύμα της ίδιας ιστορίας που αναγκάστηκε να πουλήσει μισοτιμής τη μισή περιουσία του, κάνοντας μια προσπάθεια να σώσει το κανάλι».

Στη συνέχεια ο Νίκος Χατζηνικολάου πρόσθεσε: «Δεν είστε δίκαιοι, να το ξέρετε. Και σας το λέω σήμερα που πήρα την απόφαση να σας περιμένω. Να περιμένω μέχρι να ανοίξει ή να κλείσει το Alter. Κι εύχομαι να συμβεί το πρώτο και να κάνουμε πάλι δελτίο μαζί. Είμαι εδώ, λοιπόν, και σας περιμένω. Σας παρακαλώ όμως, ζυγίστε τα πράγματα και μην αφήνετε κέντρα έξω από το κανάλι να παίζουν ρόλο. Βρείτε έναν τρόπο να λειτουργήσει και πάλι το μαγαζί. Διαφορετικά δεν έχει νόημα όλη η αγωνία και η προσπάθειά σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και τη μικρή μου αυτή προσωπική θυσία- τη δεύτερη μέσα σε έναν χρόνο- αν και έχω προτάσεις τηλεοπτικές».


Keywords
Τυχαία Θέματα