Νεύρα του Νεϊμάρ στην προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο Νεϊμάρ, την έχει «δει»…κάπως αλλιώς μετά τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, και το νέο επεισόδιο που βγήκε στη φόρα τους επιβεβαιώνει απόλυτα.

Οι παίκτες οι οποίο αγωνίστηκαν στις Βρυξέλλες στο 4-0 επί της Άντερλεχτ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να είναι έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου.

Σύμφωνα

με τα γαλλικά μέσα, μόλις οι ποδοσφαιριστές τελείωσαν το πρόγραμμα, ο Νεϊμάρ ζήτησε από τον προπονητή των Παριζιάνων, Ουνάι Έμερι, να συνεχίσει την κανονική προπόνηση με αυτούς που δεν αγωνίστηκαν, λαμβάνοντας όμως αρνητική απάντηση.

Τότε, νευρίασε και κλώτσησε αναίτια μια μπάλα στον τοίχο, με τον Ισπανό τεχνικό, αλλά και τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Αντέρο Ενρίκενα, να παρακολουθούν.

Η κίνηση του Βραζιλιάνου, εξέπληξε και τον θρύλο του μπάσκετ, Κόμπε Μπράιαντ, ο οποίος είχε επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο.

Μένει να δούμε εάν ο σύλλογος τον τιμωρήσει άμεσα με αποκλεισμό του από τον επόμενο αγώνα, ή αν το πρόβλημα θα λυθεί εσωτερικά.

Είναι η δεύτερη φορά που ο Νεϊμάρ δημιουργεί πρόβλημα, μετά την «υπόθεση» με την εκτέλεση στημένων φάσεων με τον Καβάνι.

Το άρθρο Νεύρα του Νεϊμάρ στην προπόνηση της Παρί Σεν Ζερμέν! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα