Νέα κτηνωδία στην Ινδία εις βάρος μικρού κοριτσιού..

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η ηθική, ψυχική και σωματική κακοποίηση σε βάρος του γυναικείου φύλου σε χώρες που ασπάζονται το Ισλάμ, όχι μόνο δεν περιστέλλεται, αλλά ”καλπάζει”…

Σειρά να περάσει εφιαλτικές ώρες, είχε τώρα, ένα 11χρονο κοριτσάκι στην Ινδία όταν ο αρχηγός του χωριού διέταξε τον βιασμό της, επειδή ο αδερφός της είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική απόπειρα εις βάρος μιας γειτόνισσάς του.

Ο δημογέροντας και ένας ακόμα άντρας έχουν συλληφθεί, αφού ήταν αυτοί που διέταξαν την πραγματοποίηση του φρικτού περιστατικού.
Η ιατροδικαστική

εξέταση επιβεβαίωσε ότι το κοριτσάκι βιάστηκε την Δευτέρα, όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές του κρατιδίου Τζαρκάντ.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο αδελφός της μικρής κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας γειτόνισσάς του, σε ένα χωριό της περιφέρειας Μποκάρο. Η γειτόνισσα και ο σύζυγός της κατέφυγαν στους δημογέροντες της κοινότητας καταγγέλλοντας το γεγονός. Ένας από αυτούς σε μια κρίση βλακείας, πρότεινε στον σύζυγο να βιάσει την αδελφή ή την κόρη του δράστη, για να εκδικηθεί την επίθεση που δέχτηκε η γυναίκα του.
Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, σε δηλώσεις της στο CNN-IBN, τόνισε: «Την οδήγησαν στη ζούγκλα και την βίασαν. Ήρθαν όλοι οι χωρικοί, αλλά δεν έκαναν τίποτα. Κλαίγαμε, ζητούσαμε βοήθεια όμως κανείς δεν έκανε τίποτα».
Η αστυνομία συνέλαβε τον βιαστή και τον δημογέροντα. Συνελήφθη επίσης και ο αδελφός της 11χρονης για την επίθεση εναντίον της γυναίκας.

Το άρθρο Νέα κτηνωδία στην Ινδία εις βάρος μικρού κοριτσιού.. εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα