Μητέρα Πολύζου : Δεν έχω διαπράξει τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορούμαι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η μητέρα του Κωστή Πολύζου που βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορούμενου, στην υπόθεση της δολοφονίας του γιου της, ξεκίνησε την απολογία της λέγοντας «Όσα χρόνια και να περάσουν ο πόνος θα είναι ο ίδιος».

Κατόπιν η Δέσποινα Κουτσέγκου αναφέρθηκε στο εξοχικό τους στην Χαλκιδική υποστηρίζοντας πως η συγκεκριμένη αγορά ήταν ιδέα του Κωστή. Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του δικαστηρίου την ρώτησε : «Αγοράσατε το αυτοκίνητο 25.000 ευρώ και το πουλήσατε πολύ σύντομα και πολύ χαμηλή τιμή σε σχέση

με αυτή που το αγοράσατε. Για ποιο λόγο; Γνωρίζετε ότι βρέθηκε κηλίδα αίματος στο αμάξι ;«

Ενώ η μητέρα του Κωστή Πολύζου απάντησε : «Όχι δεν έχω καθόλου άποψη. Δεν έχω διαπράξει όλα όσα με κατηγορούν. Είναι το σπλάχνο μου, το καμάρι μου, το κουβάλησα 9 μήνες στην κοιλιά μου. Είναι το καλύτερο παιδί του κόσμου».

Ενώ στην ερώτηση γιατί δεν μετέβη στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του γιου της, απάντησε : «Μου το απαγόρευσε η Αστυνομία. Ήθελα να πάω και δεν με άφηναν από την Ασφάλεια Κοζάνης».

Πηγή: kozanilife

Το άρθρο Μητέρα Πολύζου : Δεν έχω διαπράξει τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορούμαι εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα