Μια βραδιά Cinemusic με την Αλίκη και την Τόνια Αβδελοπούλου

Το School Pizza Bar μας προσκαλεί σε μία βραδιά Cinemusic με την Αλίκη και την Τόνια Αβδελοπούλου και στο πιάνο την Φωτεινή Μπονταϊτη.

Νύχτα κινηματογράφου με την Αλίκη, την Tόνια και την Φωτεινή σε ένα ταξίδι στον χρόνο και στην εποχή του χρυσού Hollywood, της Finos φιλμ

έως και τα σημερινά soundtracks.

Με συνοδούς το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό και με έντονο το θεατρικό στοιχείο, οι τρεις γυναικείες παρουσίες, δυο φωνές και ένα πιάνο, αφήνουν την φαντασία ελεύθερη να περιηγηθεί σε εικόνες άλλοτε συγκινητικές και άλλοτε παιχνιδιάρικιες που έχουν μείνει χαραγμένες στην μνήμη….

Λίγα λόγια για τα μέλη του group

Τόνια Αβδελοπούλου – Καλλιτεχνική Διεύθυνση/art director

Η Τόνια Αβδελοπούλου είναι ζωγράφος και σκηνογράφος και δημιουργός μουσικών παραστάσεων. Φοίτησε στην σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης. Μουσικές σπουδές στο Ελληνικό και στο Πυθαγόρειο Ωδείο , φωνητική με την A. Leigh και είναι μέλος της μικτής χορωδίας του ΟΤΕ.

Παρακολούθησε σεμινάριο φωνητικού και κινητικού αυτοσχεδιασμού με τον Alessio Castellacci,Sounding Bodies/ Moving Voices.

Εχει πάρει μέρος σε πολλές εικαστικές εκθέσεις και έχει συνεργαστεί σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ,και ταινίες. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να περιηγηθείτε στο site www.arttonia.com.

Αλίκη Αβδελοπούλου

Αποφοίτησε από την δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Σπούδασε πιάνο και θεωρία μουσικής στο Εθνικό Ωδείο, φωνητική με την A. Leigh & την Μ. Γεμεντζάκη και εκπαιδεύτηκε στο θέατρο και στη μουσική σε διάφορα προγράμματα και σεμινάρια . Έχει συνεργαστεί με αθηναϊκούς θιάσους-ομάδες, ΔΗμοτικά ΠΕριφερειακά ΘΕατρα και με διάφορους καλλιτέχνες σε έργα ρεπερτορίου, musical και χοροθέατρο , ως ηθοποιός , τραγουδίστρια, βοηθός σκηνοθέτη, βοηθός μουσικού, στη διεύθυνση παραγωγής και στη φωνητική διδασκαλία. Φέτος είναι δασκάλα των παιδιών στο show music school ,παραγωγή MEGA.

Keywords
Τυχαία Θέματα