«Λύγισε» στο τέλος ο Παναθηναϊκός (Video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Καλύτερος ο ΠΑΟ στο «Βίγκο» για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως όταν η Θέλτα ανέβηκε, ηττήθηκε με 2-0.

Φωνάζουν σωστά για πέναλτι σε σπρώξιμο στον Ιμπάρμπο οι «πράσινοι».

Το ματς

Οι παίκτες του Στραματσόνι απείλησαν στο 15′ με σουτ του Μπεργκ και δέκα λεπτά μετά είχαν φάση με τον Λουντ. Στο 38΄είχαν πολύ μεγάλη διπλή ευκαιρία όταν ο Άλβαρες νίκησε σε τετ α τετ τον Ιμπάρμπο και στην επαναφορά σταμάτησε και το πλασέ του Κουλιμπαλί.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟ

σκόραρε στο 54′ με κεφαλιά του Μπεργκ όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά για επιθετικό φάουλ. Στο 67′ ο Ιμπάρμπο βγήκε και πάλι τετ α τετ με τον Καμπράλ να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Η ομάδα της Γαλικίας ανέβηκε μετά το 75′. Είχε καλή φάση στο 80′ με τον Τζιουντέτι να μην μπορεί να σπρώξει με προβολή την μπάλα στα δίχτυα. Τέσσερα λεπτά μετά ο Βας έκανε τη σέντρα και ο Τζιουντέντι εξ επαφής έγραψε το 1-0. Σχεδόν με τη σέντρα ο Ιμπάρμπο είχε καλή κεφαλιά που έδιωξε ο Άλβαρες. Στο 89′ ήρθε το τελειωτικό χτύπημα για τον ΠΑΟ όταν ο Βας με εξαιρετική εκτέλεση φάυλ έκανε το 2-0.

ΘΕΛΤΑ: Άλβαρες, Μάγιο, Φοντάς, Τζόνι Κάστρο, Καμπράλ, Ερνάντες, Ντίας, Ναράνιο (60’Σίστο), Σενιέ (71’Βας), Τζουιντέτι, Ρόσι (79’Άσπας).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Λουντ, Κουλιμπαλί, Σάμπα, Μολέδο, Κουτρουμπής (87’Εμποκού), Ζέκα, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

Δείτε τα γκολ

Το άρθρο «Λύγισε» στο τέλος ο Παναθηναϊκός (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα