«Λάδι στη φωτιά» της αντιπαράθεσης μεταξύ της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και Παπανδρεϊκών από ανάρτηση στο Facebook

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Λάδι στη φωτιά» της αντιπαράθεσης που υπάρχει ανάμεσα στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, έριξε μια ανάρτηση η οποία σχολίαζε, από την επίσημη σελίδα του κόμματος στο Facebookτα όσα έγιναν κατά την εκδήλωση της Δευτέρας στο Ζάππειο. Το κόμμα με ανακοίνωσή του αποδοκίμασε τους χαρακτηρισμούς, διευκρινίζοντας ότι η ανάρτηση «κατέβηκε».

Η

ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ. Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε.»

Ποια ήταν όμως η ανάρτηση που θέριεψε τη φωτιά:

«Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες – τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε(!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά! Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ.»

Το άρθρο «Λάδι στη φωτιά» της αντιπαράθεσης μεταξύ της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και Παπανδρεϊκών από ανάρτηση στο Facebook εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα