«Κυβίστηση» Ξυδάκη για την ΕΡΤ: Tην τιμώ και την αγαπώ (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο χαρακτηρισμός «τραγική και τριτοκοσμική» ΕΡΤ ήταν ακραίος και υπερβολικός λέει τώρα Νίκος Ξυδάκης. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε στην «Πρωινή Ζώνη» της ΕΡΤ και σε μια εμφανή προσπάθεια να τα… μαζέψει δήλωσε ότι σε καμιά περίπτωση

δεν αποτελεί συλλήβδην κρίση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόραση.

Ο κ.Ξυδάκης υποστήριξε ότι πρέπει να δούμε τη δημόσια τηλεόραση πιο αυστηρά λέγοντας, ωστόσο, ότι «την ΕΡΤ την τιμώ και την αγαπώ». Χρειάζεται να δούμε τη δημοσιογραφία πιο αυστηρά σημειώνοντας ότι οι αναφορές του για την ΕΡΤ στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, εντάσσονται σε ένα γενικότερο σκεπτικό για τη ροπή της τηλεοπτικής ενημέρωσης στο μείγμα ψυχαγωγίας και δράματος.

«Η δημοσιογραφία να ξαναβρεί το ρόλο της και να εγκαταλείψει τις μεθόδους της κλειδαρότρυπας», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Σφοδρές αντιδράσεις

Η επικριτική αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη, στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Με ανοικτή επιστολή ο Διονύσης Τσακνής, απάντησε στο σχόλιο, περί «τραγικής και τριτοκοσμικής κατάστασης» της ΕΡΤ, λέγοντας ότι περίμενε μια διορθωτική δήλωση συγνώμης από τον κ. Ξυδάκη. Στο θέμα παρενέβη με ανακοίνωσή της, και η Ν.Δ.

Παρακολουθήστε το βίντεο

Το άρθρο «Κυβίστηση» Ξυδάκη για την ΕΡΤ: Tην τιμώ και την αγαπώ (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα