Κυβέρνηση για Μιράντα Ξαφά: Τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Για μεθοδευμένη υπονόμευση της πορείας ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας κάνει λόγο το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού σχολιάζοντας το σημερινό πρωτοσέλιδο θέμα της Εφημερίδας των Συντακτών σχετικά με τη φερόμενη ως μυστικοσύμβουλο του Κυριάκου Μητσοτάκη Μιράντα Ξαφά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το οποίο κάνει λόγο για «δολιοφθορά» η Μ. Ξαφά προ ημερών είχε συναντήσεις με επενδυτές στο Λονδίνο κατά τις

οποίες παρουσίασε μια εικόνα κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας, ναρκοθετώντας την υπόθεση των δοκιμαστικών εξόδων που σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Ειδικότερα, το δημοσίευμα της εφημερίδας των Συντακτών αναφέρει: «Το σενάριο ότι δεν κλείνει η τρίτη αξιολόγηση, ότι οι τράπεζες χρειάζονται ανακεφαλαιοποίηση οδηγώντας την κυβέρνηση σε παραίτηση και τη Ν.Δ. στο τιμόνι της χώρας, αλλά υπογράφοντας 4ο μνημόνιο, παρουσίασε σαν ενημέρωση η εμφανιζόμενη (σ.σ. Μ. Ξαφά) ως πρόσωπο κοντά στον Κυριάκο».

Κατόπιν τούτου το πρωθυπουργικό γραφείο εξέδωσε ανακοίνωση η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η πράξη της Μ. Ξαφά «εκφεύγει από τα όρια της πολιτικής και εισέρχεται στη σφαίρα της δικαιοσύνης».

«Σε διατεταγμένη υπηρεσία»

Ολόκληρο το σχόλιο του πρωθυπουργικού γραφείου:

« Ο κος Μητσοτάκης, αφού από τη πρώτη στιγμή επένδυσε στη καταστροφή, απελπισμένος πια και απόλυτα πεπεισμένος ότι χωρίς καταστροφή δεν έχει καμιά ελπίδα πολίτικης επιβίωσης στέλνει τη σύμβουλό του στο εξωτερικό σε διατεταγμένη υπηρεσία, μήπως και καταφέρει να υπονομεύσει τη πορεία ανάκαμψης της οικονομίας.

Η διασπορά καταστροφολογικών ψευδών ειδήσεων, δεν είναι κάτι καινούργιο από πλευράς ΝΔ. Η μεθοδευμένη υπονόμευση, όμως, προς τους διεθνείς επενδυτές της ευστάθειας του τραπεζικού συστήματος την ώρα που η κυβέρνηση τους καλεί να επενδύσουν στα ελληνικά ομόλογα, συνιστά πράξη που εκφεύγει από τα όρια της πολιτικής και εισέρχεται στη σφαίρα της δικαιοσύνης. Ο λόγος για τη συνέχεια προφανώς της ανήκει».

Το άρθρο Κυβέρνηση για Μιράντα Ξαφά: Τον λόγο θα έχει η Δικαιοσύνη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα