Κυριάκος Μητσοτάκης: «Καταστρέψατε τη χώρα!»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε ευθεία επίθεση πλέον στην κυβέρνηση βρίσκεται η ΝΔ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει: «Στις μέρες της διακυβέρνησής σας ο λαϊκισμός ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι στην ημερήσια διάταξη. Οι ψεύτικοι διχασμοί και οι θεωρίες συνομωσίας είναι καθημερινή πρακτική».

Πελατειακό κράτος «Έχετε διορίσει χιλιάδες δικούς σας από την πίσω πόρτα σε δύο μόλις χρόνια. Με μοναδικό διαπιστευτήριο

όχι ασφαλώς τα προσόντα τους, αλλά την κομματική τους νομιμοφροσύνη. Και όταν σας κατηγορούμε γι’ αυτό μας εγκαλείτε για δήθεν ταξικές διακρίσεις. Λες και δεν υπάρχουν φτωχά παιδιά με πτυχία και προσόντα που θα μπορούσαν να πάρουν με την αξία τους τη θέση του κάθε κομματικού κολλητού σας».

Διαφθορά «Το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Το συντομότερο ανέκδοτο. Παρουσιάσατε τους εαυτούς σας ως λευκούς ιππότες της κάθαρσης και χαρακτηρίσατε το παλιό πολιτικό σύστημα συλλήβδην ως διεφθαρμένο. Στην αρχή της διακυβέρνησής σας πράγματι αυτό το έργο μπορούσε να κόβει εισιτήρια. Γιατί είναι αλήθεια ότι υπήρξαν επιχειρηματίες που χρησιμοποίησαν την επιρροή τους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους. Υπήρχε διαπλοκή στην Ελλάδα».

Διαπλοκή «Η νέα διαπλοκή είναι πολύ πιο δηλητηριώδης από εκείνη την παλιά. Διότι βασίζεται σε πράξεις και μεθοδεύσεις που διαβρώνουν θεσμούς του πολιτεύματός μας, καταλύουν ανεξάρτητες αρχές και παρεμβαίνουν στη Δικαιοσύνη. Και το σχέδιό σας για έλεγχο του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου κατέρρευσε μετά το χαστούκι νομιμότητας που σας έριξε το Συμβούλιο της Επικρατείας».

Το φιάσκο Παππά «Η υπόθεση του διαγωνισμού-φιάσκο του κ. Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες θα διδάσκεται για πολλά χρόνια στα πανεπιστήμια ως πρότυπο διαπλοκής. Για εσάς αποδεικνύεται ότι η δήθεν πάταξη της διαπλοκής δεν είναι παρά το πρόσχημα για τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων εξουσιών στο πρόσωπό σας».

Πηγαίνετε στραβά «Δεν είναι στραβός ο γιαλός, εσείς στραβά αρμενίζετε. Και όσο και αν επιχειρείτε να χειραγωγήσετε τα Μέσα Ενημέρωσης, η αμείλικτη πραγματικότητα θα σας καταδιώκει. Δεν φταίει ο καθρέφτης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Το δικό σας είδωλο είναι απαξιωμένο στη συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών.

Δραχμή « Ποιός συντάσσεται με τον κ. Σόιμπλε του οποίου οι σκέψεις για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ είναι γνωστές; Εμείς ή τα δικά σας στελέχη; Και τολμάτε να κατηγορείτε τη Νέα Δημοκρατία, ότι είμαστε υποχείρια του κ. Σόιμπλε. Σαν δε ντρέπεστε λίγο. Τα δικά σας στελέχη ανασύρουν το ζήτημα της δραχμής. Η δήλωση αυτή έρχεται σε μία εποχή ταραγμένη που διάφοροι εποφθαλμιούν τη διάλυση της Ευρωζώνης. Και που μια αποκαμωμένη κοινωνία είναι ακόμα πιο επιρρεπής σε θεωρίες συνομωσίας και λαϊκίστικα αφηγήματα εθνικής ανεξαρτησίας».

Το άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Καταστρέψατε τη χώρα!» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα