Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη λόγω Πολυτεχνείου

Απροσπέλαστο για τους οδηγούς θα είναι από νωρίς το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας το κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων και πορειών για την 41η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από τις 2.30 μ.μ., σταδιακά κι ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων, το κέντρο της πόλης θα αποκλειστεί και δεν

θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές και στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.

Πιο ειδικά, από τις 2.30 μ.μ. σταδιακά θα υπάρξουν παρεμβάσεις (διακοπές- εκτροπές) της κυκλοφορίας στους εξής δρόμους: Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ., Καρόλου Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Γ’ Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επίσης, από τις 6 το πρωί του Σαββάτου (15/11) και έως τις βραδινές ώρες της Δευτέρας (17/11) θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων στους παρακάτω δρόμους: Εθνικής Αμύνης (από την Αγίου Δημητρίου μέχρι την πλατεία Σιντριβανίου), Εγνατία (στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από την Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την Εθνικής Αμύνης). Το ίδιο μέτρο θα ισχύσει από τις 4 το απόγευμα της Κυριακής (16/11) και μέχρι τις βραδινές ώρες της Δευτέρας σε όλο το μήκος της οδού Αγγελάκη.

Εξάλλου, από τις 5 τα ξημερώματα Δευτέρας και μέχρι και το τέλος των εκδηλώσεων θα απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των αυτοκινήτων στους παρακάτω δρόμους: Εγνατία (από Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι Βενιζέλου), Εθν. Αμύνης (από Εγνατία μέχρι πλατεία Λευκού Πύργου), Αγ. Δημητρίου (από Εθν. Αμύνης μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Φ. Δραγούμη), Γ΄ Σεπτεμβρίου (από Αγ. Δημητρίου μέχρι Γρ. Λαμπράκη), Αρμενοπούλου (από Μελενίκου μέχρι Εθν. Αμύνης), Βασ. Ηρακλείου (από πλατεία Αριστοτέλους μέχρι Καρόλου Ντηλ), Καρόλου Ντηλ (από Τσιμισκή μέχρι Βασ. Ηρακλείου), Γρ. Λαμπράκη (από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Κ. Καραμανλή (από Γ’ Σεπτεμβρίου μέχρι Καυτανζόγλου), Ελ. Βενιζέλου (από Τσιμισκή μέχρι Εγνατία) καθώς και όπου αλλού απαιτηθεί.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Τροχαίας, σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα