Κρήτη: Έθαβαν ναρκωτικά σε κρύπτη στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δυο διακινητές . αλβανικής καταγωγής, 25 και 27 ετών αντίστοιχα, χρησιμοποιούσαν απόμερο σημείο επί της Εθνικής οδού Ηρακλείου-Ρεθύμνου για να κρύβουν ναρκωτικά θάβοντας τα στο έδαφος. Ωστόσο δεν είχαν εγκαίρως εντοπίσει την Δίωξη Ναρκωτικών που τους παρακολουθούσε.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης είχαν γίνει «η σκιά» των δύο δραστών εδώ και καιρό, συγκεντρώνοντας στοιχειά για την δράση τους. Ενώ τους παρακολουθούσαν όταν οι δύο δράστες ο ένας με αυτοκίνητο και ο δεύτερος με μηχανή

μετέβαιναν στο σημείο της Εθνικής οδού όπου πήγαιναν να κρύψουν τα ναρκωτικά που κουβαλούσαν. Με αποτέλεσμα να συλληφθούν επ’ αυτοφώρω.

Στην κρυψώνα των δό συλληφθέντων βρέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 912 γραμμαρίων , ενώ κατασχέθηκαν 95 ευρώ που είχαν πάνω τους οι δύο δράστες , όπως και το αυτοκίνητο του 27χρονου δράστη και η μοτοσυκλέτα του 25χρονου. Στην συνέχεια οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Το άρθρο Κρήτη: Έθαβαν ναρκωτικά σε κρύπτη στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα