Κι όμως στο μπάνιο, μπορείτε να κάνετε πολύ «βρώμικα» πράγματα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το μπάνιο, δεν είναι μόνο για μπάνιο, κι όσοι επιμένετε να το χρησιμοποιείτε έτσι, αλλάξτε γρήγορα τακτική γιατί δεν ξέρετε τι χάνετε.

Το σεξ στο μπάνιο, μέσα στους υδρατμούς και με τα νερά πάνω σας, είναι ίσως η καλύτερη εκδοχή…

Οι ειδικοί μάλιστα, έχουν τις καλύτερες προτάσεις, ώστε η εμπειρία να είναι ανεπανάληπτη.

Νούμερο 1

Η Rebekah Beneteau, σεξολόγο και σύμβουλος σχέσεων, προτείνει να κάνεις όσα περισσότερα μπορείς μέσα στο ντους και όταν τη νιώσεις καυτή και έτοιμη, να βγείτε

έξω. «Τύλιξε τη με μια πετσέτα και ρίξ’ τη πάνω στο νιπτήρα – ας τη να πάρει μια πρώτη γεύση από αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει». Και συμπληρώνει: «Το ντους ενδείκνυται και για παιχνίδια από την πίσω πόρτα»

Νούμερο 2

«Τα δύο μεγαλύτερα πρόβλημα με το σεξ στο ντους είναι ο χώρος και η ασφάλεια», εξηγεί ο συνιδρυτής του Online Sex Shop, The Fantasy Box, Chris Dareell. «Οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε τις κλασικές μπανιέρες μεγέθους 1×1,5 μέτρων, με αποτέλεσμα να νιώθουμε λες και κάνουμε γυμναστική μέσα σε ένα SUV. Λες και δεν υπάρχει τίποτα πιο αισθησιακό από το να στριμώχνεσαι σε ένα μικρό χώρο, να γλιστράς και να χτυπάς αγκώνες και γόνατα».

«Το ντους, εξ’ ορισμού, σημαίνει καθαριότητα. Συνεπώς, εάν εκείνη συνηθίζει να αποφεύγει συγκεκριμένα πράγματα χαρακτηρίζοντάς τα για παράδειγμα, «κολλώδη», τότε η αντιπρόταση του μπάνιου μπορεί να γίνει ο άσσος στο μανίκι σου. Η αλήθεια είναι ότι μία ντουζιέρα μπορεί να σου «ανοίξει» περισσότερες πόρτες από όσες φαντάζεσαι – ο περιορισμένος του χώρος σού προσφέρει άπλετο χώρο για να πειραματιστείς. Το κλειδί για την απόλαυση είναι ο εντοπισμός της σωστής θέσης».

Νούμερο 3

Ο Mindi Mink δουλεύει για τη Girlfriends Films, προτείνει το πατάκι για να αποφύγουμε τις τούμπες. Ακόμα καλύτερα, λέει, να αγοράσουμε ένα σκαμνάκι με μαλακό αδιάβροχο μαξιλαράκι.«Πάντοτε θέλεις η γυναίκα σου να νιώθει άνετα, ώστε να χαλαρώσει πιο γρήγορα. Για να το πετύχεις αυτό, χρησιμοποίησε τη γλώσσα σου και άσε εκείνη να σε οδηγήσει μέχρι να βρεις αυτό ακριβώς που της αρέσει. Το κλειδί για να της χαρίσεις την κορύφωση είναι η επιμονή και η συνέπεια».

Νούμερο 4

Η γυναικολόγος και συγγραφέας του βιβλίου «V for Vagina», MD, Alyssa Dweck, θεωρεί καλή ιδέα να στηριχτείς στον τοίχο ενώ προτείνει τη χρήση ενός σιλικονούχου λιπαντικού και όχι με νερό.

«Το βρεγμένο t-shirt στο ντους αποτελεί μία από τις πιο διαχρονικές φαντασιώσεις. Δοκίμασέ το, μπορεί να σου αρέσει».

Νούμερο 5

Ο πορνοστάρ και παρουσιαστής του NakedWithChanel, Chanel Preston: «Η καλύτερη και απλούστερη λύση – από κάθε άποψη – είναι το doggy style».

Το άρθρο Κι όμως στο μπάνιο, μπορείτε να κάνετε πολύ «βρώμικα» πράγματα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα