Κατρούγκαλος: Χυδαίος και γκεμπελιστής ο Γεωργιάδης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος κατηγορώντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη για χυδαιότητα και γκεμπελισμό.

Αφορμή ήταν η κίνηση του Α. Γεωργιάδη να δείξει στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, φωτογραφίες για τις οποίες υποστήριξε ότι απεικόνιζαν τον Γ. Κατρούγκαλο και την ‘Ε. Κουντουρά να ποζάρουν με τον βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη, τον Π. Μπαμπάμτση.

Στη συνέχεια ο Α. Γεωργιάδης Ανασκεύασε μέσω twitter, λέγοντας ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο, τον κ. Πιτταρά, σημειώνοντας όμως ότι οι φωτογραφίες είναι όλες από την ίδια εκδήλωση, και του Λ. Αυγενάκη και των υπουργών, κάτι που επίσης διαψεύδει ο Γ. Κατρούγκαλος δηλώνοντας ότι:

«ο κ. Πιτταράς είναι γνωστό πρόσωπο, επικεφαλής του Αμερικανικού Φόρουμ και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις στην Αμερική. Οι φωτογραφίες αυτές είχαν βγει τυχαία σε εκδήλωση κάποιας πρεσβείας».

Για να ήμαστε δίκαιοι δεν ήταν ο Μπαμπούτσης, αλλά ο Πιτταράς. Οι φώτο όλες είναι από την ίδια εκδήλωση. Και του Αυγενακη και των Υπουργών pic.twitter.com/aMoCGwDJ7w

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) November 5, 2017

Ο @AdonisGeorgiadi συκοφαντεί κ μετά ψευτοανακαλεί.Χωρίς ούτε μια συγγνώμη, ούτε καν για τα ματιά. Χυδαιότητα κ γκαιμπελισμός. https://t.co/v26w9F8NxK

— George Katrougalos (@gkatr) November 5, 2017

Το άρθρο Κατρούγκαλος: Χυδαίος και γκεμπελιστής ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα