Καθηγήτρια απολύθηκε επειδή έκανε σεξ με τον 16χρονο μαθητή της

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε η 33χρονη καθηγήτρια Clare Horton από το Newport της Ουαλίας, καθώς κατηγορείται για αποπλάνηση και σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η καθηγήτρια προσπαθούσε να αποπλανήσει 16χρονο μαθητή της στέλνοντάς του αποκαλυπτικές «selfie» φωτογραφίες (αισθησιακές φωτογραφίες που τραβούσε η ίδια με το κινητό της) στο Facebook.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη Dailymail, η 33χρονη μετά από ραντεβού που έκλεισε με τον μαθητή της, τον οδήγησε στο σπίτι της, όπου έκαναν σεξ.

Ο 16χρονος που είναι και ένας από τους καλύτερους μαθητές του σχολείου του, είπε ότι είχε σεξουαλικές περιπτύξεις με την καθηγήτρια τεχνολογίας και σχεδίου, αλλά ότι δεν επιθυμεί να υποβάλλει μήνυση.

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας του Newport δήλωσε πως η επικοινωνία του ζευγαριού γινόταν μέσω κοινωνικών δικτύων, και συγκεκριμένα μέσω Facebook.

Η μητέρα δύο παιδιών Clare Horton, εργαζόταν για δέκα χρόνια στο Fitzalan High School του Leckwith στο Cardiff. Η ίδια συνάντησε τον μαθητή της μετά από το μάθημα και τον οδήγησε με το αυτοκίνητο της στο σπίτι της στο Newport.

Πάντως, η ίδια υποστηρίζει πως είχαν μια φιλική σχέση και ότι απλά κοιμήθηκαν μαζί χωρίς να προβούν σε κάποια ερωτική πράξη.

Πλέον, η 33χρονη τέθηκε σε διαθεσιμότητα και δικαιούται μόνο μετά το πέρας δύο ετών, να υποβάλλει εκ νέου αίτηση για διδασκαλία στο σχολείο του Cardiff, όπως προβλέπει ο κανονισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα