Και οι U2 «την πέφτουν» στον Τράμπ (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το γνωστό ροκ συγκρότημα U2 έβαλε στο στόχαστρο του, τον υποψήφιο των ρεπουμπλικανών για την προεδρεία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τράμπ .

Πριν την έναρξη της συναυλίας τους, ο τραγουδιστής της μπάντας Μπόνο, σχολίασε μια από τις δηλώσεις του Τραμπ σχετικά με το τείχος με το Μεξικό, όπου είχε πει ότι θα βάλει το Μεξικό να πληρώσει για την ανέγερση του τείχους. Ο Μπόνο αναρωτήθηκε «Ένα τείχος; Σαν το τείχος του Βερολίνου;

Σαν το Σινικό Τείχος της Κίνας;»

Kαι συνέχισε λέγοντας «τώρα καταλαβαίνετε ότι δεν θα έχουν πρόβλημα με το τείχος αυτό μόνο οι Μεξικανοί, αλλά κάθε άνθρωπος που αγαπάει την ιδέα της Αμερικής. Όπως οι Ιρλανδοί, για παράδειγμα, ή οι Γάλλοι ή οι Βραζιλιάνοι. Όλοι όσοι έχουν αγαπήσει την ιδέα της Αμερικής, όλοι όσοι έχουν πιστέψει διαβάζοντας στα πόδια του αγάλματος της Ελευθερίας. Δώσε στους κουρασμένους, τους φτωχούς, τις μάζες την λαχτάρα να αναπνεύσουν ελεύθερα».

Τα έσοδα από την συγκεκριμένη συναυλία του συγκροτήματος θα δωριστούν ώστε να συμβάλλον στην έρευνα για την καταπολέμηση παιδικών ασθενειών και την περίθαλψη των παιδιών που χρήζουν περίθαλψης.

δείτε το βίντεο :

Το άρθρο Και οι U2 «την πέφτουν» στον Τράμπ (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα