Και άλλη επιστολή Παπαγεωργόπουλου μέσα από τις φυλακές

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Νέα επιστολή μέσα από τις φυλακές των Διαβατών, όπου κρατείται, έγραψε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, με αφορμή τα αυριανά εγκαίνια της 79ης ΔΕΘ και την παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά

στη συμπρωτεύουσα.

«Είμαι βέβαιος ότι ο πρωθυπουργός θα ρωτήσει: “Τι κάνει ο Παπαγεωργόπουλος; Τι κάνει ο επί 12ετία δήμαρχος της πόλης;” Ασφαλώς θα του πουν ότι είμαι στη φυλακή, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα του πουν πώς με έβαλαν στη φυλακή», αναφέρει, εμμένοντας για άλλη μια φορά στην άποψή του ότι είναι αθώος.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος επαναλαμβάνει ότι είναι το «εξιλαστήριο θύμα» στην υπόθεση της υπεξαίρεσης των 18 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του δήμου, για την υπόθεση του επιβλήθηκε στο Εφετείο κάθειρξη 12 ετών.

Τέλος, υπογραμμίζει πως θα συνεχίσει τον αγώνα του «για μια νέα δίκη, που αυτή τη φορά πιστεύω να είναι μια δίκαιη δίκη. Μια δίκη χωρίς σκοπιμότητες. Μια δίκη που θα αποδείξει με πόση ανιδιοτέλεια υπηρέτησα ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης επί 12 συνεχή χρόνια τους συμπολίτες μου και τον τόπο».

Το άρθρο Και άλλη επιστολή Παπαγεωργόπουλου μέσα από τις φυλακές εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα