«Καυτοί» γλουτοί με μία άσκηση στο σπίτι

Μπορεί ο καιρός να κάνει τα τσαλιμάκια του, αλλά το καλοκαιράκι μύρισε και δεν θα αργήσει να έρθει. Για να μην σας πιάσει το άγχος τελευταία στιγμή πως θα φαίνεστε με το μαγιό στην παραλία μιας και η μόδα επιτάσσει τα μπικίνι να είναι όλο και πιο μικροσκοπικά, σας έχουμε τη λύση.

Με δέκα λεπά μόνο άσκησης τη μέρα στο σπίτι μπορείτε να γυμνάσετε τους γλουτούς σας, να τους ανορθώσετε και να τους δώσετε το τέλειο σχήμα, έτσι ώστε τα βλέμματα όλων στην παραλία να είναι καρφωμένα πανω σας.

Από εξοπλισμό δεν θα χρειαστείτε απολύτως τίποτα, οπλιστείτε μόνο με λίγη θέληση και υπομονή και πάμε να δούμε την άσκηση που θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση.

Πως θα κάνετε την άσκηση:

Η άσκηση γίνεται σε πρηνή θέση (μπρούμυτα) με λυγισμένα γόνατα και τεντωμέντα χέρια (στα τέσσερα). Αφού σφίξεις την κοιλιά σου για να σταθεροποιήσεις τον κορμό σου, κρατάς λυγισμένο το ένα πόδι και το σηκώνεις μέχρι το γόνατο να φτάσει στο ύψος της λεκάνης. Aν θέλεις να αυξήσεις τη δυσκολία μπορείς να προσθέσεις βαράκια στους αστραγάλους. Kάνε 30 επαναλήψεις και επανάλαβε το ίδιο για το άλλο πόδι.

Η hot εναλλακτική της ίδιας άσκησης: Aνέβασε το δεξί πόδι ψηλά και στρίψε το, ώστε το γόνατο σου να κοιτάει προς τα έξω (δεξιά) διατηρώντας το παράλληλα φλεξ. Ταλάντωσε το πόδι σου ελαφρά προς τα αριστερά. 30 επαναλήψεις = «φωτιά» στους γλουτούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα