ΗΠΑ: Σιδηροδρομικό ατύχημα με 100 τραυματίες στο Νιου Τζέρσεϊ!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα τρένο προσέκρουσε μέσα στον σιδηροδρομικό σταθμό, Secaucus, στο Χόμποκεν του Νιου Τζέρσεϊ, προκαλώντας τον τραυματισμό 100 ανθρώπων και σοβαρές υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές υπάρχουν φόβοι για πολλούς τραυματίες, με το ρωσικό δίκτυο Russia Today να εκτιμά πως περίπου 100 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για νεκρούς.

Επιβάτες

που διασώθηκαν ανάρτησαν φωτογραφίες από το σημείο που αποτυπώνουν τις σοβαρές ζημιές, οι οποίες προκλήθηκαν στο σταθμό από τον εκτροχιασμό.

Μεταλλικά τμήματα, καλώδια και συντρίμμια καταγράφονται στις εικόνες που έχουν δημοσιευθεί μέσω Twitter, καταγράφοντας την έκταση της καταστροφής που έχει σημειωθεί.

«Το τρένο μου μόλις “εισέβαλε” στο σταθμό Χόμποκεν», έγραψε ένας επιβάτης στο Twitter.

«Είμαι τυχερή που είμαι ζωντανή. Είμαστε στο δεύτερο βαγόνι του τρένου που προσέκρουσε στο Χόμποκεν», έγραψε μία γυναίκα.

«Απλώς δεν σταμάτησε», δήλωσε ο παρουσιαστής του δικτύου WFAN, Τζον Μίνκο, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο την ώρα του περιστατικού. «Πέρασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και μπήκε στην αίθουσα υποδοχής», εξήγησε ο Μίνκο.

Αμερικανικά δίκτυα επιβεβαιώνουν την περιγραφή του παρουσιαστή, καθώς όπως αναφέρουν το τρένο «εισέβαλε» στην αίθουσα αναμονής με αυξημένη ταχύτητα με τους μηχανοδηγούς να μην μπορούν να σταματήσουν την πορεία του.

Ο Μπαγιές Σαχ που επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι της αμαξοστοιχίας δήλωσε στο δίκτυο NBC: «Διήρκεσε μόνο λίγα δευτερόλεπτα αλλά έμοιαζε σαν μία αιωνιότητα. Είδα μία γυναίκα εγκλωβισμένη κάτω από το τσιμέντο. Πολλοί άνθρωποι ήταν αιμόφυρτοι, ένας άνδρας έκλαιγε».

Ο Σαχ πρόσθεσε πως οι επιβάτες στο δεύτερο βαγόνι έσπασαν τα παράθυρα έκτακτης ανάγκης για να βγουν και συμπλήρωσε πως το τρένο είχε περάσει προηγουμένως από τον σταθμό Σεκόκους και μετέφερε πολλούς ανθρώπους, κυρίως το πρώτο και το δεύτερο βαγόνι.

Τα δρομολόγια των τρένων και του μετρό στο Χόμποκεν έχουν διακοπεί και εκπρόσωπος του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας Μεταφορών δήλωσε στο δίκτυο NBC ότι συγκεντρώνει πληροφορίες για το περιστατικό.

Το άρθρο ΗΠΑ: Σιδηροδρομικό ατύχημα με 100 τραυματίες στο Νιου Τζέρσεϊ! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα