Ηλεία : Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης πατέρα και κόρης

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Άφαντοι παραμένουν ο 68χρονος Κώστας Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη, καθώς αγνοούνται από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οπότε και εθεάθησαν για τελευταία φορά , στην περιοχή Γούβες, κοντά στην κοινότητα των Δουνέικων της Ηλείας.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Πατέρας και κόρη έφυγαν το βράδυ του Σαββάτου για προσκυνήσουν στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας στην περιοχή Γούβες και από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους. Οι έρευνες που διεξάγονται σε όλο το εύρος του Νομού Ηλείας από την αστυνομία, δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα. Η μόνη

αχτίδα ελπίδας ήταν μια μαρτυρία που τοποθετούσε πατέρα και κόρη στην περιοχή της Κουρούτας τα ξημερώματα της Κυριακής, αλλά πέρα τούτου ουδέν.

Οι σχετικές έρευνες εστιάζουν σε δύσβατα και δυσπρόσιτα σημεία της περιοχής, χωρίς καμία θετική εξέλιξη ενώ προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός πως δεν έχει εντοπιστεί και το αυτοκίνητο που επέβαιναν πατέρας και κόρη μάρκας Hyundai χρώματος γκρι με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΝ 6084.

Πρόκειται για μια πολύ περίεργη υπόθεση καθώς πατέρας και κόρη έχουν εξαφανιστεί χωρίς να αφήσουν κανένα σημείο ζωής, ενώ το γεγονός ότι δεν έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο δυσχεραίνει περαιτέρω τις έρευνες. Οι οποίες ωστόσο συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ενώ οι αρχές ζητούν την συνδρομή οποιουδήποτε γνωρίζει κάτι για την υπόθεση καθώς κάθε λεπτομέρεια θεωρείται σημαντική.

Το άρθρο Ηλεία : Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης πατέρα και κόρης εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
εξαφανιση πατερα και κορης στο νομο ηλειας
Τυχαία Θέματα