Η Ζωή σηκώνει την μπάρα των διοδίων και περνάει χωρίς να πληρώσει (vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, φανατική υποστηρίκτρια του κινήματος δεν πληρώνω, σήκωσε τη μπάρα των διοδίων στην Καλαμάτα και πέρασε χωρίς να πληρώσει. Μάλιστα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την κίνηση της.

«Ξεκινάω από Αθήνα για Καλαμάτα

για να στηρίξω τον Στράτο Δασκαρόλη, τον συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια. Η σημερινή δράση είναι Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου».

Πηγαίνοντας λοιπόν στην Καλαμάτα, στη συγκέντρωση συμπαράστασης στο Στράτο Δασκαρόλη η κ. Κωνσταντοπούλου σταμάτησε σε ένα σταθμό διοδίων Κορίνθου-Καλαμάτας. Οδηγός ήταν ο ηθοποιός Διαμαντής Καραναστάσης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνοδηγός. Στο πίσω κάθισμα υπήρχε ένας συνεργάτης της ο οποίος κατέγραφε την σκηνή.

Η πρώην πρόεδρος της βουλής, βγήκε από το αυτοκίνητό της, άνοιξε τη μπάρα διοδίων, επέστρεψε στο όχημα και έγραψε στο facebook: «Στο δρόμο για Καλαμάτα. Δεν Πληρώνω τα Διόδια, στηρίζοντας την πράξη ανυπακοής του Στράτου Δασκαρόλη. Του συμπολίτη μας που μπήκε στη φυλακή γιατί δεν πλήρωσε διόδια».

Το άρθρο Η Ζωή σηκώνει την μπάρα των διοδίων και περνάει χωρίς να πληρώσει (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα