Η Τσιμτσιλή «ξεσκεπάζει» την κλίκα του Χανταμπάκη στο Survivor!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τηλεοπτικά… πάθη προκαλεί το Survivor αφού οι εκπομπές lifestyle ασχολούνται με τους παίκτες του reality επιβίωσης σχολιάζοντας την τακτική που ακολουθούν μέσα στο παιχνίδι.

Στο Happy Day μίλησαν, όπως και κάθε μέρα, για τις εξελίξεις στο χτεσινό επεισόδιο του Survivor,

με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να είναι ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στην υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Βασάλου: «Πώς τον πρότειναν; Προχτές δεν τον έχριζαν τον απόλυτο ήρωα του τροχαίου;»

Εν συνεχεία, αναφέρθηκαν στο πόσο παράξενο είναι το γεγονός ότι Χανταμπάκης και Σπαλιάρας, παρά τη φιλική σχέση που είχαν, δεν μιλάνε πλέον με τόσο κολακευτικά λόγια ο ένας για τον άλλο.
Η Ελένη Τσολάκη χαρακτήρισε «προκλητική» την κίνηση του Χανταμπάκη έναντι του Βασάλου στο αγώνισμα, και τα ελάχιστα κολακευτικά σχόλια για τον ίδιο συνεχίστηκαν από όλη την ομάδα. Κάπου εκεί ήρθε η αποκάλυψη βόμβα από τον Κώστα Φραγκολιά γι ατην κλίκα στην ομάδα των Μαχητών: «Υπάρχει και δεν την βλέπουν! Είναι ο Χανταμπάκης, η Ευρυδίκη, η Λάουρα κι ο Χούτος! Τη Λάουρα την έχουν παρασύρει!»

H συζήτηση συνεχίστηκε, και η παρέα θεώρησε τον αμέσως επόμενο αδύναμο κρίκο, ο οποίος και θα είναι η Ειρήνη Παπαδοπούλου, καταλήγοντας ότι όλο το σκηνικό έντασης καταλήγει υπέρ αυτής, και του Αγγελόπουλου, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στο ξεκατίνιασμα.

Δείτε το βίντεο

Το άρθρο Η Τσιμτσιλή «ξεσκεπάζει» την κλίκα του Χανταμπάκη στο Survivor! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα