Η Πάμελα κατακεραυνώνει τις γυναίκες που έπεσαν θύματα του Γουάινσταϊν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

H Pamela Anderson σε συνέντευξη που παραχώρησε στην δημοσιογράφο Μέγκαν Κέλι είπε πως στο Χόλιγουντ ήταν «κοινό μυστικό» πως ποτέ δεν θα έπρεπε να μείνεις μόνη σου με τον Weinstein. «Πιστεύω πως ήταν κοινή λογική. Πως συγκεκριμένοι άνθρωποι ή συγκεκριμένοι παραγωγοί στο Χόλιγουντ είναι άτομα που πρέπει να αποφύγεις ιδιωτικά. Ξέρεις σε τι μπλέκεις αν πας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου μόνη σου», σημείωσε η ηθοποιός.

Όταν η δημοσιογράφος της είπε πως πολλές από τις γυναίκες είχαν κάνει

λόγο για «στημένες» συναντήσεις, τις οποίες κανόνιζαν με τον Weinstein ερήμην τους οι ατζέντηδες, η Pamela σχολίασε ότι αυτή «δεν είναι καθόλου καλή δικαιολογία».

«Τότε πήγαινε μαζί τους. Αυτό θα έπρεπε να είχαν κάνει. Πάρε κάποιον μαζί σου. Εγώ πιστεύω πως υπάρχει εύκολος τρόπος να το αντιμετωπίσεις αυτό. Δεν είναι καθόλου καλή η δικαιολογία τους», πρόσθεσε.

«Όταν ήρθα στο Χόλιγουντ, είχα πολλές προτάσεις για πριβέ οντισιόν και πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα, δεν είχαν καμία λογική. «Μην πας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείο μόνη σου. Αν κάποιος ανοίξει την πόρτα φορώντας μπουρνούζι, φύγε». Είναι απλή λογική. Ξέρω πως το Χόλιγουντ είναι πολύ γοητευτικό και ο κόσμος θέλει να γίνει διάσημος και μερικές φορές πιστεύεις πως θα είσαι ασφαλής με έναν ενήλικα σε ένα δωμάτιο. Δεν ξέρω από προέρχεται αυτή η σιγουριά, εγώ πάντως κατάφερα να τα αποφύγω όλα αυτά».

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για μία διαφωνία που είχε το 2008 με τον Weinstein στα πλατό της ταινίας «Superhero Movie», όταν ο παραγωγός της είχε βάλει τις φωνές μέσω τηλεφώνου.

«Είσαι τυχερή που σε έβαλα να παίξεις στην ταινία, είσαι η Pamela Anderson και δεν σου αξίζει τίποτα κι αν δεν το κάνεις, δεν θα ξαναδουλέψεις ποτέ σε αυτήν την πόλη». Στη ζωή μου δεν μου είχε μιλήσει ποτέ κανείς έτσι και πιστέψτε με είχα μερικούς πολύ κακούς συντρόφους», ανέφερε η Pamela Anderson.

Το άρθρο Η Πάμελα κατακεραυνώνει τις γυναίκες που έπεσαν θύματα του Γουάινσταϊν εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα