Η Μελάνια και πάλι θύμα κοροϊδίας για την εμφάνιση της (photos)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Το Λας Βέγκας επισκέφτηκε υπό τη συνοδεία της συζύγου του ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, για να εκφράσει τη θλίψη του για την αιματηρή ένοπλη στο Λας Βέγκας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος συναντήθηκε με επιζώντες της επίθεσης, γιατρούς, αστυνομικούς και διασώστες, λέγοντάς τους πως «δεν είναι μόνοι».

Η επίθεση από την οποία σκοτώθηκαν

58 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 500, «γέμισε την καρδιά της Αμερικής με θλίψη», σχολίασε ο Τραμπ κατά την επίσκεψή του στο Λας Βέγκας. «Η Αμερική είναι πραγματικά ένα έθνος που θρηνεί».

«Γνωρίζουμε ότι η θλίψη σας μοιάζει ατελείωτη. Βρισκόμαστε στο πλάι σας για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τον πόνο σας», είπε. «Δεν είστε μόνοι. Δεν θα σας εγκαταλείψουμε ποτέ», είπε στις οικογένειες των θυμάτων.

«Δεν μπορεί να μας καθορίσει το κακό που μας απειλεί ή η βία που προκαλεί τέτοιο τρόμο. Καθοριζόμαστε από την αγάπη μας, τη φροντίδα και το θάρρος μας. Στις πιο σκοτεινές στιγμές, αυτό που λάμπει πιο πολύ είναι το καλό που βρίσκεται στις καρδιές των ανθρώπων μας».

Το προεδρικό ζεύγος επισκέφτηκε και το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Λας Βέγκας με κάποιους επιζώντες «που έχουν τραυματιστεί πολύ, πολύ άσχημα διότι αρνήθηκαν να φύγουν. Ήθελαν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους».

Παρόλα αυτά, η εμφάνιση της Μελάνια δεν πέρασε απαρατήρητη και το διαδίκτυο γέμισε ειρωνικά και πικρόχολα σχόλια. Αφορμή ήταν το γεγονός πως στο ταξίδι της επιστροφής από το Λας Βέγκας στην Ουάσινγκτον η Μελάνια αποβιβάστηκε από το προεδρικό ελικόπτερο φορώντας ένα ζευγάρι κατάμαυρα γυαλιά ενώ ήταν βράδυ.

Οι χρήστες την παρακαλούσαν να σταματήσει να επισκέπτεται περιοχές που έχουν υποστεί καταστροφές ή έχουν βιώσει τραγωδίες φορώντας μαύρα γυαλιά και ψηλοτάκουνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ φορούσε γυαλιά ηλίου και όταν επισκέφθηκε κατοίκους του Πουέρτο Ρίκο που επλήγησαν από τον τυφώνα.

Το άρθρο Η Μελάνια και πάλι θύμα κοροϊδίας για την εμφάνιση της (photos) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα