Η Κωνσταντοπούλου απαντά για την παράξενη αναζήτηση του κόμματός της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Συνέχεια στο θέμα με την αναζήτηση «ληστών τραπεζών» ως στελέχη της Πλεύσης Ελευθερίας έδωσε μέσω Twitter η επικεφαλής του κόμματος, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με ανάρτησή της στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Κωνσταντοπούλου διευκρίνισε ότι «Μας συγχωρείτε για την παρανόηση. Στη χιουμοριστική προσθήκη δεν εννοούσαμε τους

διοικητές των τραπεζών. Δε θέλουμε τέτοιους.

«Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυσή της;» (Bertolt Brecht, Όπερα της Πεντάρας) #Πλευση_ειδικοτητες».

Μας συγχωρείτε για την παρανόηση. ⁰Στη χιουμοριστική προσθήκη δεν εννοούσαμε τους διοικητές των τραπεζών.⁰Δε θέλουμε τέτοιους.⁰⁰“Τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυσή της;” ⁰(Bertolt Brecht, Όπερα της Πεντάρας)⁰#Πλευση_ειδικοτητες⁰⁰https://t.co/yPJbir1W8n

Zoe Konstantopoulou (@ZoeKonstant) December 4, 2017

Υπενθυμίζεται ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, υπάρχει ειδική φόρμα για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη και να ενισχύσουν την προσπάθεια. Ο ενδιαφερόμενος «υποστηρικτής» μπορεί να δηλώσει τα προσωπικά του στοιχεία, αλλά και τις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα», επιλέγοντας μεταξύ συγκεκριμένων επιλογών.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων χειριστές ηλεκτρονικού υπολογιστή, τεχνικούς, δημοσιογράφους, νομικούς, οδηγούς, ακόμα και μάγειρες, αλλά και την επιλογή «ληστής τραπεζών».

Το άρθρο Η Κωνσταντοπούλου απαντά για την παράξενη αναζήτηση του κόμματός της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα