Η «καυτή» εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, που κόβει την ανάσα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Απορίας άξιο πώς μπορεί να ακούσει κανείς τις ανακοινώσεις της αντισυνταγματάρχη της δίωξης οικονομικού εγκλήματος και διαφθοράς των κεντρικών γραφείων στη Μόσχα και εκπρόσωπο Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών.

Η Ιρίνα Βόλκ σίγουρα δεν μοιάζει καθόλου με το πρότυπο του εκπροσώπου των Ελλήνων υπουργών. Η πανέμορφη γυναίκα, την ίδια στιγμή που το κοινό παρακολουθεί την τηλεοπτική εκπομπή της για την εξιχνίαση εγκλημάτων, περπατά στις πασαρέλες.

Με το πιστόλι Μακάροφ στην τσέπη, είναι αυτή που ανακοινώνει τις επιτυχίες της ρωσικής αστυνομίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος.

Η επιλογή της Ιρίνα Βόλκ στη συγκεκριμένη θέση μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αφού εκτός από μία έξυπνη γυναίκα και ικανή αξιωματικός προωθεί την όμορφη εικόνα της ρωσικής αστυνομίας τόσο εντός των συνόρων όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο, σε έγκριση του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Ιρίνα ηγείται της προσπάθειας του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών να βελτιώσει την αρνητική γνώμη, που έχει μεγάλο τμήμα της κοινωνίας για την αστυνομία της χώρας.

Για το λόγο αυτό, φωτογραφίες καλλίγραμμων γυναικών αστυνομικών φιγουράρουν σε περίοπτα σημεία της Μόσχας με στόχο να φιλοτεχνηθεί ένα διαφορετικό προφίλ των σωμάτων ασφαλείας ενώ ανάλογες παρεμβάσεις πραγματοποιούνται και στον τομέα των social media.

Η ίδια, έχει γράψει πολλά βιβλία, με θεματολογία που επικεντρώνεται σε κρατικά μυστικά, δολοφονίες και ζητήματα διαφθοράς δημοσίων προσώπων.

Το άρθρο Η «καυτή» εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, που κόβει την ανάσα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα