Η φρίκη στην Ισπανία μέσα από σοκαριστικές εικόνες: Θρίλερ με τον δράστη και τον αδερφό του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Φρίκη, οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που δημοσιεύουν τα διεθνή πρακτορεία από την «καρδιά» της Βαρκελώνης, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν ένα βαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε πεζούς στην τουριστική περιοχή Las Ramblas.

Κατά την ισπανική εφημερίδα El Pais, το βαν διένυσε 530 μέτρα παρασύροντας πεζούς, προτού

σταματήσει την πορεία του.

Ο απολογισμός είναι τραγικός, καθώς μέχρι στιγμής, οι νεκροί σύμφωνα με τις καταλανικές αρχές είναι 12 και οι τραυματίες 80, εκ των οποίων oι 15 νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Αντίθετα οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει δύο άτομα, τον Ντρις Ουκαμπίρ από το Μαρόκο στο όνομα του οποίου φέρεται να νοικιάστηκε το όχημα, και έναν Ισπανό από τον θύλακα της Μελίγια για τον οποίο δεν έχουν γίνει γνωστά στοιχεία της ταυτότητάς του.

Τελευταίες πληροφορίες θέλουν ο οδηγός του βαν να είναι ο 18χρονος αδερφός του Ουκαμπίρ, Μούσα, ο οποίος κατά τις ίδιες πληροφορίες υπέκλεψε την ταυτότητα του αδερφού του για να νοικιάσει το αυτοκίνητο με το οποίο έγινε η επίθεση στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με την El Pais στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Kiwi υπάρχει ένα προφίλ με το όνομα Μούσα Ουκαμπίρ στο οποίο γίνονται αναφορές σε σφαγή απίστων.

Όσο για τον Ντρις Ουκαμπίρ πληροφορίες τον θέλουν να έχει παραδοθεί σε αστυνομικό τμήμα στην πόλη Ριπόλ, 65 μίλια βόρεια της Βαρκελώνης υποστηρίζοντας ότι ο αδερφός του υπέκλεψε την ταυτότητά του.

Το άρθρο Η φρίκη στην Ισπανία μέσα από σοκαριστικές εικόνες: Θρίλερ με τον δράστη και τον αδερφό του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα