Η φωτογραφία της Olivia Wilde με τον γιο της, εξόργισε το διαδίκτυο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Eίναι μια από τις ηθοποιούς που έχει αγαπηθεί όχι μόνο χάρη στο ταλέντο της, αλλά και χάρη στο στιλ της.

Το 2013 η Ολίβια Γουάιλντ παντρεύτηκε τον κωμικό και σεναριογράφο Τζέισον Σουντέικις με τον οποίο είναι μαζί από το 2011. Σήμερα, είναι γονείς δύο παιδιών, του τετράχρονου Ότις ΑΛεξάντερ και της μόλις ενός έτους Ντέιζι.

Η 33χρονη ηθοποιός ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου την ακολουθούν περισσότεροι από 2.5 εκατομμύρια θαυμαστές, μια φωτογραφία από μια καθημερινή οικογενειακή στιγμή. Σε αυτή φαίνεται να δίνει ένα πεταχτό φιλί στο γιο της καθώς τον κάνει μπάνιο.

«Finding hope in this ❤», γράφει στη λεζάντα ή με άλλα λόγια, «Βρίσκοντας ελπίδα σε αυτό».

Ωστόσο οι περισσότεροι καταδίκασαν την κίνηση της.

«Το να φιλάς το γιο σου σαν να είναι ο συζυγός σου δεν είναι σωστό», έγραψε κάποιος στα σχόλια. «Αηδία», σχολίασε ένας άλλος.«Να πως τα παιδιά κολλούν έρπη. Από τα φιλιά με ενήλικες».

Άλλος χρήστης σχολίασε το εξής:

«Δεν υπάρχει τίποτα κακό όταν ένας γονιός φιλάει το παιδί του στα χείλη. Ωριμάστε. Καλύτερα να ανησυχείτε για όσα συμβαίνουν στον κόσμο #τυφώνες #πλημμύρες #δολοφονίες και όχι για έναν γονιό που αγαπά το παιδί του άνευ όρων. Είσαι υπέροχη μητέρα @oliviawilde».

Τον Δεκέμβριο του 2016, η Χιλάρι Νταφ δέχτηκε έντονη κριτική για παρόμοια φωτογραφία που ανέβασε στην οποία φιλούσε το γιο της Luca στα χείλη. Μετά από τα δεκάδες αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, απάντησε: «Όποιοι πιστεύουν ότι ένα φιλί στα χείλη με τον τετράχρονο γιο μου είναι «ανάρμοστο», ας πάρουν το μπουκωμένο τους μυαλό και την κριτική τους και ας μου κάνουν unffollow».

Finding hope in this ❤.

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde) on Oct 3, 2017 at 2:43pm PDT

Το άρθρο Η φωτογραφία της Olivia Wilde με τον γιο της, εξόργισε το διαδίκτυο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα