Η επτάχρονη Μπάνα στέλνει μήνυμα στην Μισέλ Ομπάμα: Είμαστε ακόμη εδώ, σας ικετεύω βοηθήστε μας(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η επτάχρονη Μπάνα από το Χαλέπι, που έχει γίνει γνωστή για τις αναρτήσεις της στο twitter κάνει έκκληση μαζί με τη μητέρα της, στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, να τις βοηθήσει πριν σκοτωθούν από τις βόμβες…

Οι αναρτήσεις της Φατιμάχ Αλαμπέντ και της κόρη της Μπάνα σοκάρουν τον υπόλοιπο κόσμο, περιγράφοντας τη φρικτή καθημερινότητα που ζουν οι άμαχοι στη Συρία.

Το

πρωί της Παρασκευής, ο ανταποκριτής του NBC, Ρίτσαρντ Ειντζελ, ο οποίος παλιότερα είχε πάρει συνέντευξη από τη Σύρια μητέρα, δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο με την έκκληση της Φατιμάχ και της Μπάνα, απευθυνόμενο στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

«Γεια σας, είμαι η Φατιμάχ. Αυτό είναι ένα μήνυμα για την Πρώτη Κυρία, Μισέλ Ομπάμα. Θα ήθελα να σας πω ότι είμαστε ακόμη εδώ, στο ανατολικό Χαλέπι», λέει στο μήνυμα η γυναίκα κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της. «Σας μιλώ σαν μητέρα. Γνωρίζω ότι έχετε δύο όμορφες κόρες και εγώ έχω τρία παιδιά, ένα από τα οποία είναι η Μπάνα. Σας ικετεύω να μας βοηθήσετε και να μας πάτε σε ένα ασφαλέστερο μέρος, γιατί φοβόμαστε τόσο πολύ. Σας παρακαλώ».

«Γεια σας κ. Ομπάμα. Σας παρακαλώ βοηθήστε μας», προσθέτει η μικρή Μπάνα στο βίντεο.

Fighting in #Aleppo stops evacuations .@AlabedBana and mother posted this earlier, as #Russia, #Iran and #Syria have been declaring victory pic.twitter.com/fNQjDfR6B4

— Richard Engel (@RichardEngel) December 16, 2016

Το άρθρο Η επτάχρονη Μπάνα στέλνει μήνυμα στην Μισέλ Ομπάμα: Είμαστε ακόμη εδώ, σας ικετεύω βοηθήστε μας(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα