«Η Ελλάδα θα τα καταφέρει» το προεκλογικό σύνθημα της ΝΔ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κήρυξε χθες και επίσημα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας παράλληλα με τη δημοσιοποίηση του ψηφοδελτίου του κόμματος. Σύνθημα της ΝΔ εν όψει των εκλογών είναι: «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει». Εξάλλου, ο κ. Σαμαράς επιμένει στην «καθαρή εντολή» της αυτοδυναμίας, «ώστε να πραγματοποιηθεί το πρόγραμμά μας για να μη βρισκόμαστε συνεχώς κάτω από τους εκβιασμούς των άλλων» όπως τόνισε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της χθεσινής

συνεδρίασης της επιτροπής εκλογικού αγώνα.

Εν τω μεταξύ, στην Εκτελεστική Εκλογική Επιτροπή, δηλαδή ένα μικρό κι ευέλικτο όργανο που θα έχει την ευθύνη της προεκλογικής εκστρατείας, μετέχουν αρκετά στελέχη, όπως ο πρώην γενικός διευθυντής του κόμματος Μένιος Δασκαλάκης, ο Κώστας Ζωντανός, υπεύθυνος οργανωτικού, ο Φίλιππος Ταυρής, «διάδοχος» του Γιάννη Μανώλη στον τομέα των συνδικαλιστών, ο πρώην γενικός γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Ζαγορίτης, ο αυτοδιοικητικός Λεωνίδας Κουρής, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, και οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά Δημήτρης Πτωχός και Αρης Ματιάτος.

Παράλληλα, «εκλογικός επιτελάρχης» της προεκλογικής εκστρατείας χρίστηκε ο πρώην καραμανλικός Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Είναι μια κρίσιμη δουλειά στην πιο κρίσιμη ώρα. Και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με την πείρα του και τις ικανότητές του, θα τα καταφέρει με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε ο κ. Σαμαράς, καλωσορίζοντας και επισήμως τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Σήμερα, ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να παρουσιάσει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη θα παρουσιαστεί το σύνολο του κυβερνητικού προγράμματος. Τέλος, όπως διεμήνυσε σαφώς ο κ. Σαμαράς στα στελέχη της ΝΔ: «Εμείς δεν τάζουμε λαγούς με πετραχήλια, δεν λέμε ότι "λεφτά υπάρχουν"», δεν κερδοσκοπούμε πάνω στην κρίση, δεν τοκίζουμε στην απελπισία του κόσμου».

Πηγή: tanea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα