Η αστυνόμευση στο επίκεντρο της συνάντησης Κικίλια – Μώραλη

Για την αστυνόμευση του Πειραιά συζήτησαν ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης σε συνάντηση που είχαν σήμερα, Τρίτη.

Συν τοις άλλοις, οι δύο άνδρες συζήτησαν για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού των πρώην δημοτικών αστυνομικών, που εντάχθηκαν στο δυναμικό της ΕΛ.ΑΣ., για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου σε αρμοδιότητες, που κάλυπτε η

Δημοτική Αστυνομία, όπως η πάταξη του παραεμπορίου, η παράνομη στάθμευση και ο έλεγχος των κοινόχρηστων χωρών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά, ο υπουργός ενημέρωσε τον δήμαρχο ότι ήδη έχουν δοθεί οι εντολές για την καλύτερη υλοποίηση των συγκεκριμένων θεμάτων.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο δήμαρχος Πειραιά δήλωσε: «Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση για την ασφάλεια του Πειραιά. Στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι η δημιουργία των προϋποθέσεων για την προστασία των πολιτών και για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης. Εχέγγυο για την υλοποίηση είναι η αγαστή συνεργασία με τον επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο Τσαρδινάκη και τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά κ. Σπύρο Λάσκο».

Keywords
Τυχαία Θέματα