Για μια παρατήρηση «έπεσε» ξύλο στο λεωφορείο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μέσα σε εν κινήσει λεωφορείο, έκανε παρατήρηση σε επιβάτη γιατί δεν σηκώθηκε να παραχωρήσει τη θέση του σε ηλικιωμένο που στεκόταν όρθιος. Αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί από τον παρατηρηθέντα χτύπημα στο κεφάλι με αλυσίδα!

Μέσα στο εν κινήσει λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Το επεισόδιο μεταξύ δύο επιβατών, καθώς τσακώθηκαν μεταξύ τους για μια θέση, ξετυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και συγκεκριμένα στη γραμμή 72 Α.Σ. ΙΚΕΑ- Ν. Μηχανιώνα,

και ενώ το λεωφορείο κατευθυνόταν στην Περαία.

Όλα ξεκίνησαν από μία παρατήρηση σε επιβάτη που καθόταν

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας επιβάτης έκανε παρατήρηση σε έναν άλλον, που καθόταν, διότι δεν σηκώθηκε για να καθίσει ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος δυσκολευόταν να σταθεί όρθιος.

Ήταν αρκετό για να λογοφέρουν

Αυτό ήταν αρκετό για να λογοφέρουν, με τον… θιγμένο επιβάτη να επιτεθεί στον πρώτο, χτυπώντας και τραυματίζοντάς τον με αλυσίδα στο κεφάλι.

Ο οδηγός του λεωφορείου τράβηξε χειρόφρενο και κάλεσε το ΕΚΑΒ

Ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες αγωνιούσαν για την εξέλιξη του αιματηρού επεισοδίου, ακινητοποίησε το όχημα τραβώντας χειρόφρενο.

Άμεσα κάλεσε να φθάσει στο σημείο στάθμευσης, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι τραυματιοφορείς έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία

Οι τραυματιοφορείς που έφθασαν, έδωσαν τις πρώτες βοήθειες τις πρώτες στον τραυματία, ο οποίος την… γλίτωσε με μικρές εκδορές.

Ο δράστης εκμεταλλευόμενος τη φασαρία πήδηξε από το παράθυρο

Ο δράστης της επίθεσης με την αλυσίδα, εκμεταλλευόμενος τον πανικό που επικράτησε μέσα στο λεωφορείο, πήδηξε έξω, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την Αστυνομία.

Το άρθρο Για μια παρατήρηση «έπεσε» ξύλο στο λεωφορείο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Για μια παρατήρηση «έπεσε» ξύλο στο λεωφορείο,