Για «αλισβερίσι Τσίπρα-Καμμένου» κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εξηγήσεις για το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Λονδίνο ζητά η Νέα Δημοκρατία, εκτιμώντας πως η κάλυψη των ΑΝΕΛ από τον ΣΥΡΙΖΑ, αποβαίνει «εις βάρος και των δύο κομμάτων» καθώς «αμφότεροι εμφανίζονται να είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να μείνουν στις καρέκλες».

Με αφορμή

το δημοσίευμα που έφερνε στο φως τον λογαριασμό της διαμονής του κ. Καμμένου στο Λονδίνο που πληρώθηκε με άγνωστης προέλευσης μετρητά και όχι με την προσωπική του πιστωτική κάρτα, όπως είχε ισχυριστεί ο υπουργός Άμυνας, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει και πάλι επίθεση.

«Ο Υπουργός Άμυνας(!), «Υπουργός της ρουλέτας» καίει την Κυβέρνηση και σέρνει στην πλήρη απαξίωση τον κ. Τσίπρα».

«Ο κ. Καμμένος που εξαπάτησε τους Έλληνες και τους βουλευτές, συνεχίζει να σιωπά. Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να τον καλύπτει. Ο κ. Βούτσης τον ανέχεται. Όλοι οι πολίτες καταλαβαίνουν τους λόγους», πρόσθεσε.

Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούν για «αλισβερίσι Τσίπρα-Καμμένου» και θεωρούν ότι «με τη δυναμική που έχουν λάβει οι εξελίξεις δημιουργείται κατάσταση lose-lose από την οποία ζημιώνονται τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και οι ΑΝΕΛ που υποχρεώνονται να πουν «ναι σε όλα», ψηφίζοντας».

Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνουν λόγο για «μεγάλη αναταραχή στα υπόγεια του Μαξίμου» που, όπως υποστήριξαν, προκλήθηκαν από δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο «και αναδεικνύουν το ενδοκυβερνητικό χάος και τις εσωτερικές διαφοροποιήσεις».

«Τα πράγματα πρέπει να είναι πολύ σοβαρά… Άλλα να μην ανησυχεί ο κ. Τσίπρας. Θα έχει πάντα τον κ. Καμμένο να τον παρηγορεί και να τον κρατά στο σωστό δρόμο, αν του το επιτρέπει ο κ. Παππάς…», αναφέρουν νεοδημοκρατικές πηγές.

Το άρθρο Για «αλισβερίσι Τσίπρα-Καμμένου» κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα