Γεννηματά: Καλώ τους νέους να κάνουν την 5η Νοέμβρη τη δική τους 3η Σεπτέμβρη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στο Ζάππειο Μέγαρο στρέφονται πλέον τα βλέμματα για τις εξελίξεις στην κεντροαριστερά καθώς στις 7.30μ.μ. ξεκινά η εκδήλωση για την 43η επέτειο από τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη.

Η κ.Γεννηματά καλεί τους νέους να κάνουν την 5η Νοεμβρίου -οπότε και θα διεξαχθούν οι εκλογές για την κεντροαριστερά- τη δική τους 3η Σεπτέμβρη.

Η ομιλία της Φώφης Γεννηματά αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά και την

ενέργεια του Αλέξη Τσίπρα να αρθρογραφήσει για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να επιτεθεί στην κυβέρνηση αλλά και τη Νέα Δημοκρατία, να στείλει μηνύματα με πολλούς αποδέκτες και να δηλώσει παρούσα στις εξελίξεις για την ηγεσία της κεντροαριστεράς.

«Ενώνουμε και πολλαπλασιάζουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε το ρεύμα πλειοψηφίας που θα στηρίξει την προοδευτική διακυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος και απαιτούν οι προοδευτικοί πολίτες. Σε αυτούς απευθυνόμαστε με την εκλογή του επικεφαλής της παράταξης. Όσο με αφορά, για την επιτυχία αυτού του στόχου και τις απαραίτητες αλλαγές και ανατροπές στην πολιτική και στη χώρα ζητώ καθαρή εντολή», τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Το άρθρο Γεννηματά: Καλώ τους νέους να κάνουν την 5η Νοέμβρη τη δική τους 3η Σεπτέμβρη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα