Γ. Κουμουτσάκος : Αναξιόπιστος και ασυνεπής ο Α.Τσίπρας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος στην σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, καταφέρθηκε με έντονο τρόπο εναντίον του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για μια σειρά ζητημάτων αλλά με αφορμή κυρίως την επικείμενη εμφάνιση του στην ΔΕΘ.

Αναξιόπιστος και ασυνεπής ο Α. Τσίπρας

Ο κ. Κουμουτσάκος

απευθυνόμενος προς τον Αλέξη Τσίπρα τον κάλεσε πριν πάει στην ΔΕΘ -στον τόπο του εγκλήματος- όπως χαρακτηριστικά είπε, να απαντήσει σε μια σειρά ερωτημάτων :

•Αναφορικά με το δήθεν πρόγραμμα της ΔΕΘ του 2014 και το δήθεν παράλληλο πρόγραμμα της ΔΕΘ του 2015

• Αναφορικά με την μειώσεις των συντάξεων

•Σχετικά με το κόψιμο του ΕΚΑΣ

• Σχετικά με την δήθεν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ

Ενώ παράλληλα τον κάλεσε να απαντήσει στα ερωτήματα των παιδιών που βλέπουν την παιδεία να υποβαθμίζεται και στους πολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται και τους ναούς να βεβηλώνονται από τους «γνωστούς- αγνώστους».

Ενώ συνέχισε τονίζοντας πως ο Α. Τσίπρας έχει «βαρύ παρελθόν αναξιοπιστίας και ασυνέπειας και γι΄ αυτό, ό,τι και να πει ουδείς θα το πιστέψει, γιατί ό,τι και να πει δεν θα το κάνει». Παράλληλα υποστήριξε ότι η Νέα Δημοκρατία συνιστά την μόνη ρεαλιστική επιλογή για την έξοδο της χώρας από την κρίση, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Κυριακός Μητσοτάκης στην ΔΕΘ δεν θα αναλωθεί σε υποσχεσιολογία.

Δυστύχημα, στην Αίγινα, τηλεοπτικές άδειες, γερμανικές αποζημιώσεις

Ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρθηκε και σε θέματα της επικαιρότητας, ανάμεσα σε αυτά στο δυστύχημα στην Αίγινα όπου ζήτησε να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης, στις τηλεοπτικές άδειες όπου χαρακτήρισε τον διαγωνισμό ως «παρωδία», για το θέμα του κέντρου προσφύγων στις Σέρρες όπου μέλη του ΣΥΡΙΖΑ φέρονται να έχουν αναλάβει την σίτιση των προσφύγων.

Ενώ σε ότι αφορά στην συμφωνία ΕΕ και Τουρκίας τόνισε ότι αν και ασταθής πρέπει να διατηρηθεί και η κυβέρνηση να έχει εναλλακτικό σχέδιο για κάθε πιθανή εξέλιξη. Θέση πήρε και για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων λέγοντας «πως οι διεκδικήσεις της Ελλάδας είναι ενεργές και ισχυρές και δεν παραγράφονται» ενώ καταφέρθηκε ενάντια στην κυβέρνηση που χρησιμοποιεί αυτό το θέμα ευκαιριακά και για εντυπωσιασμό, ενώ το συνδέει με την οικονομική κρίση ευτελίζοντας το.

Το άρθρο Γ. Κουμουτσάκος : Αναξιόπιστος και ασυνεπής ο Α.Τσίπρας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα