Φρικτό έγκλημα στα Πατήσια: Τον σκότωσε επειδή του έκανε παρατήρηση για τον σκύλο

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Είναι πράγματι αδιανόητο.

Διαμαρτυρήθηκε σε πάρκο των Πατησίων σε ιδιοκτήτη μεγαλόσωμου σκύλου που τον είχε αφήσει ελεύθερο και έχασε τη ζωή του!

Συνέβη σε πάρκο της οδού Αχαρνών, στο ύψος των Πατησίων, πριν από τρεις ημέρες και η πρώτη φάση του δράματος έκλεισε με τον βαρύτατο τραυματισμό 36χρονου Μολδαβού.

Ενημερώθηκε ωστόσο η Αστυνομία από τον «Ευαγγελισμό» όπου είχε μεταφερθεί ο τραυματίας ότι τελικά υπέκυψε στα βαριά τραύματα που του είχε καταφέρει ο άγνωστος δράστης με σιδηρολοστό στο κεφάλι.

Όλα

ξεκίνησαν στις 3 το πρωί, ξημερώματα της 19ης Μαρτίου, στο αλσύλλιο της Αχαρνών.

Δύο φίλοι, ηλικίας 38 και 36 χρόνων, κάθονταν σε ένα παγκάκι και συζητούσαν.

Την ίδια ώρα στον χώρο βρισκόταν ένα ακόμη άτομο, πιθανόν αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με τις πληροφορίες, που έκανε βόλτα τον μεγαλόσωμο σκύλο του.

Οι δύο φίλοι φαίνεται να έκαναν παρατήρηση στον άγνωστο άνδρα για τις κινήσεις του σκύλου, καθώς φοβήθηκαν ότι θα τους δάγκωνε.

Υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσά τους, κατά τη διάρκεια του οποίου ο ιδιοκτήτης του σκύλου επικοινώνησε με κάποιον φίλο του, προκειμένου να προστρέξει προς βοήθεια.

Πράγματι λίγο αργότερα έφθασε στο πάρκο ο φίλος του, κρατώντας στα χέρια του έναν λοστό.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο δεύτερος Μολδαβός που σώθηκε ως εκ θαύματος, ο άγνωστος επιτέθηκε με ιδιαίτερη βιαιότητα εναντίον των δύο φίλων από την Μολδαβία, χτυπώντας τους στο κεφάλι και διάφορα σημεία τους σώματός τους.

Οι δράστες διέφυγαν ενώ οι δύο φίλοι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Ο 38χρονος μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν πήρε εξιτήριο.

Μετά από μάχη όμως λίγων ημερών, ο 36χρονος φίλος του υπέκυψε εξαιτίας σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που είχε υποστεί.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας με την κατάθεση από το δεύτερο θύμα της επίθεσης, αναζητούν άλλους μάρτυρες του περιστατικού, αλλά και εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες, οι οποίοι φαίνεται να είναι κάτοικοι της ίδιας περιοχής.

Το άρθρο Φρικτό έγκλημα στα Πατήσια: Τον σκότωσε επειδή του έκανε παρατήρηση για τον σκύλο εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
tonskotosegiatouekaneparatirisigiatoskulotou
Τυχαία Θέματα