Φρίκη: Βρέθηκαν εννέα διαμελισμένα πτώματα σε διαμέρισμα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η ιαπωνική αστυνομία βρήκε εννιά διαμελισμένα πτώματα, δύο από αυτά αποκεφαλισμένα, σε διαμέρισμα σε μια πόλη κοντά στο Τόκιο, μεταδίδουν ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Οι Αρχές ανακοίνωσαν τη σύλληψη του 27χρονου Τακαχίρο Σιραίσι, του ενοίκου του διαμερίσματος, ο οποίος σύμφωνα με τους Japan Times είπε στους αστυνομικούς ότι «έκρυψα τα πτώματα των

ανθρώπων που σκότωσα για να κρύψω τα στοιχεία».

Οι αρχές ερευνούσαν την εξαφάνιση μιας 23χρονης κι εντόπισαν πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα οποία εμφανιζόταν να βαδίζει μαζί με τον 27χρονο. Οδηγήθηκαν έτσι στο διαμέρισμά του, στην πόλη Ζάμα, στη νομαρχία Καναγκάουα, νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας, όπου έγινε η μακάβρια ανακάλυψη.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων δυο κομμένα κεφάλια μέσα σε φορητά ψυγεία που χρησιμοποιεί κανείς για να κάνει πικνίκ μέσα στο διαμέρισμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τόσο η ταυτότητα των άλλων θυμάτων του 27χρονου όσο και το πότε έχασαν τη ζωή τους με ένοικο της πολυκατοικίας να λέει στους αστυνομικούς ότι πρώτη φορά διαπίστωσε μια «άσχημη μυρωδιά» από το επίμαχο διαμέρισμα τον Απρίλιο.

«Πίστεψα ότι ήταν από τον υπόνομο. Δεν είχα ξαναμυρίσει τέτοια μυρωδιά» είπε.

Οι αρχές επεκτείνουν την έρευνα, ανέφεραν ιαπωνικά ΜΜΕ.

Το άρθρο Φρίκη: Βρέθηκαν εννέα διαμελισμένα πτώματα σε διαμέρισμα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα