Φρίκη στο Άργος : Βιασμός 12χρονου με αναπηρία από τον πατέρα και τον εραστή του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την υπόθεση της ασέλγειας στο Άργος είναι πραγματικά ανατριχιαστικές, καταδεικνύοντας την νοσηρότητα της ανθρώπινης φύσης.

Η φρίκη στο σπίτι του ζευγαριού

Το 12 χρονο αγόρι που εμφάνιζε προβλήματα νοητικής υστέρησης, έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρα του και το σύντροφό του όταν πήγε για διακοπές δύο εβδομάδων στο σπίτι του πατέρα του. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε ύστερα από καταγγελία της μητέρας του 12χρονου αγοριού ότι το ζευγάρι των ομοφυλόφιλων, ένας εκ των οποίων πατέρας του παιδιού, ασελγούσαν σε βάρος του ανηλίκου.

Στην μητέρα της αποκαλύφθηκε το γεγονός, από το ίδιο το αγόρι όταν επέστρεψε από το Άργος στην Αθήνα. Στην συνέχεια ακολούθησε εξέταση από ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε το φρικτό γεγονός του βιασμού του ανηλίκου. Ύστερα από την γνωμάτευση του ιατροδικαστή η Αστυνομική Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, σχημάτισε σχετική δικογραφία, ενώ ο ανακριτής Ναυπλίου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια από οικείο πρόσωπο και σύνοικο του, όπως και κατάχρησης διανοητικής αναπηρίας ανηλίκου.

Η σύλληψη του πατέρα και εραστή του

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στο Άργος στις 8 Ιουλίου. Από τις σχετικές έρευνες προέκυψε, πως το ζευγάρι των ομοφυλόφυλων ασέλγησε και βίασε κατ’ εξακολούθηση το ανήλικο αγόρι. Μετά την πολύωρη απολογία τους στον ανακριτή του Ναυπλίου ασκήθηκε δίωξη σε βάρος τους, ενώ στην φυλακή οδηγήθηκε ο ένας από τους δύο δράστες.

Ο πατέρας του ανήλικου παιδιού αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, καθώς διαπιστώθηκε ότι έχει διαγνωστεί με υψηλό ποσοστό αναπηρίας.

Το άρθρο Φρίκη στο Άργος : Βιασμός 12χρονου με αναπηρία από τον πατέρα και τον εραστή του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα