Φρίκη: Σκότωσαν τους παππούδες κι έκαναν πάρτι με τα πτώματα! (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στο Lawrenceville της Georgia των ΗΠΑ με τη φρικτή δολοφονία της Wendy και του Randall Bjorge, από τα χέρια δύο νέων παιδιών.

Η 17χρονη Cassandra Bjorge και ο 19χρονος φίλος της Johnny Rider κατηγορούνται πως δολοφόνησαν τον παππού και τη γιαγιά της 17χρονης, και λίγες ημέρες μετά έκαναν ένα πάρτι με ναρκωτικά ενώ τα πτώματα ήταν σε

δωμάτιο του σπιτιού!

Τα παιδιά, είχαν σφραγίσει τις κλειδαριές στο δωμάτιο που ήταν τα σώματα των 63χρονων για να μην βγαίνει η δυσοσμία.

Ο ντετέκτιβ Dave Brucz δήλωσε στο δικαστήριο πως «Ο Johnny άρχισε να επιτίθεται στη γιαγιά» ενώ η φίλη του την έσερνε στην κρεβατοκάμαρα του παππού της.«Ομολόγησε μετά τον φόνο ότι έστελνε μηνύματα σε μέλη της οικογένειας που ανησυχούσαν για τους παππούδες υποδυόμενος εκείνους» και πρόσθεσε «Ο Johnny άρχισε να επιτίθεται στη γιαγιά. Η Bjorge ήταν σε υπερδιέγερση όταν έσυρε τη γιαγιά της στην κρεβατοκάμαρα».

Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν οι Rider και Bjorge επιτέθηκαν σε ένα άλλο ζευγάρι το οποίο κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα σίδερο ελαστικών, σφυρί, ρόπαλο του μπέιζμπολ και μαχαίρια κρεοπωλείου και όπως δήλωσαν οι Αρχές, ο λόγος ήταν πως «δεν τους άντεχαν». Σκόπευαν μάλιστα να δολοφονήσουν κι άλλα μέλη της οικογένειας της 17χρονης.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία κατά συρροή.

Το άρθρο Φρίκη: Σκότωσαν τους παππούδες κι έκαναν πάρτι με τα πτώματα! (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα