Φώφη: «Ο άνθρωπος που διχάζει συνειδητά τους Έλληνες, δεν έχει καμία σχέση με τον μεγάλο ηγέτη»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

«Σεισμό» έχει προκαλέσει το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα για το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρέα Παπανδρέου, με την ευκαιρία της επετείου 3ης Σεπτέμβρη.

Σε μια πρώτη αντίδραση η Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο για «προσπάθεια που δεν είναι απλά αλαζονική και κωμική, είναι ύβρις»από την πλευρά του πρωθυπουργού.

Η πρόεδρος

του ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει ακόμα ότι «ο άνθρωπος που αλυσόδεσε την χώρα, που εκχώρησε τον εθνικό πλούτο, που υπονομεύει τους θεσμούς και διχάζει συνειδητά τους Έλληνες, ο λαθρέμπορος ελπίδας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον μεγάλο ηγέτη των αξιών, τον άνθρωπο που έφερε την εθνική συμφιλίωση και έκανε το αίτημα της Αλλαγής πράξη».

«Η μυλωνού τον άνδρα της με τους πραματευτάδες» σχολίασε από την πλευρά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεγκέρογλου με τον πρώην βουλευτή του κόμματος Αλέξη Μητρόπουλο να δηλώνει ότι «ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα κατέβαζε ποτέ τα παντελόνια του στον Σόιμπλε».

Για προσπάθεια που προκαλεί θυμηδία έκανε λόγο σε δήλωσή του ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης επισημαίνοντας ότι«ο Ανδρέας Παπανδρέου έστειλε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους πολιτικούς προγόνους του κ. Καμμένου, ενώ ο κ. Τσίπρας συγκυβερνά με τα ιδεολογικά τους τέκνα».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επιχείρησε να υπερασπιστεί τον Αλέξη Τσίπρα αναρωτώμενος γιατί ενοχλεί το άρθρο του και χαρακτηρίζοντας λάθος την παρέμβαση της Φώφης Γεννηματά. Κάλεσε, δε, όσους αντιδρούν «να μας πουν πώς τον υπερασπίστηκαν, όχι να τον θυμόμαστε μόνο την 3η του Σεπτέμβρη. Πώς τον υπερασπιζόμαστε όλοι μας ενώ τον βρίζει η δεξιά».

Όσο για τον Αλέκο Φλαμπουράρη επιχειρώντας να εξηγήσει την κίνηση του πρωθυπουργού είπε ότι «είναι θεμιτό ο ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνεται στην πλειοψηφία του λαού. Στόχος του είναι να προσελκύσει όλον τον κόσμο που συμφωνεί ή περίπου συμφωνεί με την πολιτική του Τσίπρα» είπε ο υπουργός Επικρατείας. Όσο για τη χρονική συγκυρία που συνέβη αυτό ο κ. Φλαμπουράρης απλά σχολίασε ότι «έτυχε να συμβεί στις 3 του Σεπτέμβρη».

Το άρθρο Φώφη: «Ο άνθρωπος που διχάζει συνειδητά τους Έλληνες, δεν έχει καμία σχέση με τον μεγάλο ηγέτη» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα