Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Έφτασε η μεγάλη ώρα! (pics- vid)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

H ώρα της αλήθειας έφτασε για τον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε και να αγκαλιάσουν την ασημένια κούπα για τέταρτη φορά!

Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για να επαναλάβει το θαύμα του 2012, όταν με καλάθι του Πρίντεζη σε σχεδόν νεκρό χρόνο κέρδισε την ΤΣΣΚΑ

στο ίδιο γήπεδο.

H Φενέρ θέλει από την άλλη να γίνει η πρώτη τουρκική ομάδα που θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Euroleague Basketball 2017 Final 4 heyecani #F4GLORY #FENER4GLORY pic.twitter.com/HyNj76nSDY

— Ayca Arsan Aydın (@aycaarsan) May 21, 2017

Στην εξέδρα των οπαδών του Ολυμπιακού ο Στέφανος Καπίνο https://t.co/1CDrDghUnu pic.twitter.com/pX55azX00J

Euroleague Greece (@EuroleagueGR) May 21, 2017

Και έχει ένα μεγάλο όπλο, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε Final 4 από τον Ολυμπιακό.

Διαιτητές του σημερινού τελικού θα είναι τρεις από τις κορυφαίες σφυρίχτρες της Ευρώπης καθώς όπως ανακοινώθηκε την τριπλέτα αποτελούν οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Μπόρις Ρίζικ και Όλεγκς Λάτισεβς.

Αμέτρητοι οπαδοί του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της αγάπημενης τους ομάδας για κατάκτηση της Euroleague.

Προκαλούν οι Τούρκοι

Οπαδοί της Φενέρ επιχείρησαν να επιτεθούν σε οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από το Sinan Erdem αλλά με την παρέμβαση της τουρκικής αστυνομίας δεν τα κατάφεραν. Κανείς από τους Έλληνας οπαδούς δεν τραυματίστηκε, αντίθετα οι Τούρκοι οπαδοί συνεπλάκησαν άγρια με την αστυνομία.

Επίσης προκλήθηκε μικρή ένταση όταν οπαδός της τουρκικής ομάδας προσπάθησε να τραβήξει πανό με την ελληνική σημαία από την εξέδρα των «ερυθρόλευκων».

Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, 1.100 άνδρες των ειδικών δυνάμεων και 1.800 αστυνομικοί έχουν αναλάβει να περιφρουρήσουν την τάξη στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης αλλά και στο γήπεδο Sinan Erdem.

Στο γήπεδο που είναι έδρα της Φενέρ υπάρχει σύστημα αναγνώρισης προσώπων, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση επεισοδίων ενώ οι υπεύθυνοι ασφαλείας θα έχουν στο πέτο τους κάμερες, οι οποίες θα στέλνουν όσα καταγράφουν σε ειδικό όχημα ελέγχου.

«Δεν μπορεί ούτε πουλί να πετάξει πάνω από το γήπεδο» αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας, επίσης, αστυνομικοί των ειδικών δυνάμεων και ειδικοί για εξολόθρευση βομβών έχουν αναπτυχθεί γύρω από το γήπεδο.

Στην αρχή, η ΕΡΤ μετέδωσε πως στο γήπεδο θα βρεθεί ο Ερντογάν, κάτι που τελικά δεν ισχύει.

Mε τη Φενέρ οι «Πράσινοι»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν συμφωνούν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, σχετικά με τον τελικό της Euroleague μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε.

Η Θύρα 13, μέσω του δικού της επίσημου λογιαριασμού στο instagram, τάχθηκε υπέρ της Φενέρμπαχτσε και πιο συγκεκριμένα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Είσαι ένας από εμάς. Καλή επιτυχία Ζέλικο», αναφέρει το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού.

#F4Glory #WeareOlympiacos #F4Glory get ready! pic.twitter.com/8TjWG2pjyb

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) May 21, 2017

Son 15 dakika! #FENER4GLORY #F4Glory pic.twitter.com/bOkUDxkGKe

— Fenerbahçe Basketbol (@FBBasketbol) May 21, 2017

Το άρθρο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Έφτασε η μεγάλη ώρα! (pics- vid) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα