Έξαλλοι οι πελάτες με το κόλπο του ιδιοκτήτη για να γλιτώσει την απόδειξη (photo)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Είναι απίστευτα και πολύ εκνευριστικά τα κόλπα που βρίσκουν οι ιδιοκτήτες για να γλιτώσουν την απόδειξη.

Όπως γράφει το cretapost, παρέα 12 ατόμων που βρέθηκε στα Φαλάσαρνα πριν λίγες ημέρες έκατσαν να φάνε μετά το μπάνιο τους.

Στο τέλος, φώναξαν τον ιδιοκτήτη – που εκτελούσε και χρέη σερβιτόρου – για να ζητήσουν τον λογαριασμό.

«Ο πολύ ευγενικός σερβιτόρος – ιδιοκτήτης», γράφει ο πρωταγωνιστής, «έρχεται στο τραπέζι μας και συμβουλευόμενος το κινητό του – σύστημα φορητής παραγγελιοληψίας – μας ανακοινώνει το ύψος του λογαριασμού

και τελειώνοντας την πρόταση του συμπληρώνει: «Ένα λεπτό να σας φέρω και την απόδειξή σας. Φέρνοντας μας λοιπόν την υποτιθέμενη απόδειξη νιώσαμε απίστευτα προσβεβλημένοι».

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία στην δήθεν απόδειξη είναι γραμμένη η παραγγελία και το ποσό, η επωνυμία της επιχείρησης αλλά ο ΑΦΜ και η ΔΟΥ είναι… άφαντα!

Η παρέα των 12 ατόμων, εκνευρίστηκε και ζήτησε από τον σερβιτόρο – ιδιοκτήτη να της φέρει την αληθινή φορολογική απόδειξη και όπως μας αναφέρει ο αναγνώστης «μετά από περίπου ένα τέταρτο μας έφερε δύο πραγματικές αποδείξεις που αθροιστικά ταίριαζαν με το ποσό».

Το άρθρο Έξαλλοι οι πελάτες με το κόλπο του ιδιοκτήτη για να γλιτώσει την απόδειξη (photo) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα